Επιλέξτε τις ηλεκτρονικές εφαρμογές του Δήμου Κηφισιάς, για τον περιορισμό των μετακινήσεων σας

Επιλέξετε τις ηλεκτρονικές εφαρμογές του Δήμου Κηφισιάς,

για τον περιορισμό των μετακινήσεων σας

Λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί αναφορικά με τον κορονοϊό και με γνώμονα την τήρηση των οδηγιών του ΕΟΔΥ σχετικά με τα προληπτικά ειδικά μέτρα για τον περιορισμό των μετακινήσεων και κατ' επέκταση της πιθανότητας εξάπλωσης της επιδημίας, ο Δήμος Κηφισιάς και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Αυλήτης  υπενθυμίζουν  ότι:

1. Υπάρχει εγκατεστημένο και λειτουργεί ολοκληρωμένο σύστημα υποβολής αιτήσεων για μια σειρά υπηρεσιών. Ο πολίτης μπορεί να καταθέσει την αίτηση του ηλεκτρονικά, από το σπίτι του, απλά κάνοντας χρήση των κωδικών Taxisnet, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία του στο Δημαρχείο ή στις λοιπές υπηρεσίες του Δήμου Κηφισιάς.

Όλες οι αιτήσεις βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.kifissia.gr/sadk/

 

2. Υπάρχει επίσης εγκατεστημένο και λειτουργεί σύστημα εξυπηρέτησης αιτημάτων καθημερινότητας μέσα από το οποίο ο πολίτης μπορεί από τον προσωπικό του υπολογιστή να καταθέσει εύκολα και γρήγορα το αίτημα ή την αναφορά του σχετικά με θέματα ηλεκτροφωτισμού, καθαριότητας, προβλημάτων σε πεζοδρόμια και οδόστρώματα και πολλά ακόμη.

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: http://www.kifissia.gr/kif/gdimoti/

 

3. Ο Δήμος Κηφισιάς δίνει στους πολίτες τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής αιτημάτων περισυλλογής κηπαίων - ογκωδών αντικειμένων μέσω ειδικού συστήματος, πολύ εύκολα, απλά και γρήγορα.

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: https://kipaia.kifissia.gr/

 

Ενημερώνουμε επίσης πως παρατείνεται μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020 ο χρόνος κατάθεσης αίτησης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη διόρθωση των τετραγωνικών αναφορικά με τα ακίνητα για τα οποία στο παρελθόν δεν είχαν υποβληθεί επαρκείς δηλώσεις. Οι πολίτες μπορούν να επιλέγουν την ηλεκτρονική υποβολή του αιτήματος τους μέσω της πλατφόρμας  https://tetragonika.govapp.gr/ που ανέπτυξαν τα υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εσωτερικών και η ΚΕΔΕ, τουλάχιστον για το χρονικό διάστημα όπου λαμβάνονται μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοιού.