ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Μια πρωτότυπη σύνθεση κοσμεί το κέντρο της Κηφισιάς, Λεβίδου και Κολοκοτρώνη, δίνοντας έναν εορταστικό τόνο στην πόλη.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ξεναγήθηκε από τον Πρόεδρο της Ανθοκομικής Γιώργο Παπαδόπουλο και τη δημιουργό της σύνθεσης Ελίνας Κατσίκα.

Η αρχιτέκτων τοπίου και υπάλληλος της Ανθοκομικής, εξήγησε την ιδέα πίσω από το εορταστικό σκηνικό.

Η ιδέα είναι εμπνευσμένη από τους ταράνδους του Αη Βασίλη και συμβολίζει ένα παγωμένο αρκτικό τοπίο. Με φόντο ένα χιονισμένο ελατόδασος, μια οικογένεια ταράνδων, συγκεντρώνεται γύρω από μια παγωμένη λίμνη με χόρτα και χαμηλή βλάστηση.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς έδωσε συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Ανθοκομικής, στη δημιουργό, στους κηπουρούς της Υπ. Πρασίνου και τους ηλεκτρολόγους του Δήμου που εργάστηκαν για την υλοποίηση και ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα.

Η εορταστική, χριστουγεννιάτικη σύνθεση είναι μια συμβολή του ΝΠΔΔ Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς στο στολισμό της πόλης μας σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου της, Δημοτικού Συμβούλου Κηφισιάς, Γιώργου Παπαδόπουλου, ο οποίος εύχεται σε όλους «Καλές Εορτές με Υγεία κι Ασφάλεια».

Το ΝΠΔΔ «Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς» ευχαριστεί θερμά τους συνεργάτες του Δήμου Κηφισιάς καθώς και τους χορηγούς, εταιρείες Κιτάντζης (φυτά) και Bright (ειδικός φωτισμός), για την υλοποίηση της φετινής χριστουγεννιάτικης ιδέας.