Εξαιρετικές ερμηνείες στην παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη

Με την τήρηση ενός λεπτού σιγής για τους 102 νεκρούς στο Μάτι, ξεκίνησαν οι «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη που παρουσίασε η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Ιλίου στο κατάμεστο από κόσμο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς την Τρίτη 23 Ιουλίου.
Στο ρόλο του ποιητή Ευριπίδη ο Λευτέρης Σακκάς, εξαιρετικά ανήσυχος, επισκέπτεται έναν συγγενή του, για να ζητήσει τη βοήθειά του. 
Το πρόβλημά του είναι ότι κινδυνεύει η ζωή του, αφού όλες οι γυναίκες της πόλης, που βρίσκονται μαζεμένες στη μεγάλη τους γιορτή, τα Θεσμοφόρια, είναι αποφασισμένες να βρουν έναν τρόπο να τον καταστρέψουν, επειδή θεωρούν ότι τις δυσφημίζει στα έργα του. Μοναδικός τρόπος για να αποτρέψει τον κίνδυνο αυτόν, είναι να στείλει στα Θεσμοφόρια έναν δικό του άνθρωπο τον Μνησίλοχο Σπύρο Βλαχόπουλο, ντυμένο γυναικεία, για να τον υπερασπιστεί.
Εξαιρετικές οι ερμηνείες του Λευτέρη Σακκά ως του ποιητή Ευριπίδη και του Σπύρου Βλαχόπουλου ως Μνησίλοχο που κέρδισαν και το χειροκρότημα του κόσμου.
Την σκηνοθεσία και τη μουσική επιμέλεια της παράστασης είχε ο Γιώργος Ματαράγκας, την μετάφραση ο Θρασύβουλος Σταύρου, τα σκηνικά και τα κοστούμια ο Παναγιώτης Μανίκας, φωτισμοί ο Παναγιώτης Ψύχας, βοηθοί σκηνοθέτη η Ελένη Αγριοπούλου και η Χριστίνα-Άννα Αποστολοπούλου.