Εντυπωσιακή παρουσίαση της ζωής του οσίου Παισίου

Στο πλαίσιο του θεσμού του Πολιτιστικού «Βίοι Αγίων» που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς σε συνεργασία με την Ενωμένη Ρωμηοσύνη, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του Δημαρχείου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος»,την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, ομιλία από τον π. Κωνσταντίνο Στούμπο, Ιατρό, με θέμα «Ευλογημένες ιστορίες από το κελί της Παναγούδας».
Ο Ομιλητής ανεφέρθη σε άγνωστες πτυχές του βίου του Οσίου Παϊσίου και σε εκπληκτικές προβλέψεις του με το χάρισμα που τον διακατείχε σε διάσημους ιατρούς της σύγχρονης εποχής.
Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο δικηγόρος Αθηνών κ. Αναστάσιος Οικονομόπουλος. Στη συνέχεια έγινε προβολή του ψηφιακού δίσκου – ντοκυμαντέρ της Ενωμένης Ρωμηοσύνης σχετικά με το βίο του Οσίου Παϊσίου.
Την εκδήλωση έκλεισε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Σταύρος Ζαπάντης, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο τον Όσιο Παΐσιο, όσο και στον επιτυχημένο θεσμό της παρουσίασης του «Βίου Αγίων» στο Δήμο Κηφισιάς που έχει θεσμοθετηθεί από διετίας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αξιότιμος Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Αντιδήμαρχος Κηφισιάς Ευάγγελος Αυλήτης και πολλοί άλλοι.
Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.