ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΕΠΑΘΛΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Με την παρουσία πολυπληθούς κοινού πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023, στα δημοτικά γήπεδα αντισφαίρισης επί της οδού Όθωνος στην Κάτω Κηφισιά, οι απονομές του Ετήσιου Εσωτερικού Τουρνουά Τένις, που διοργάνωσε το ΝΠΔΔ  «Δημήτριος Βικέλας».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγώνα επίδειξης μεταξύ του Xρήστου Γκλαβά και του Σταύρου Μαστρογαμβράκη δύο αθλητών από την Κηφισιά με τεράστιες επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 Ο Δήμαρχος Κηφισιάς  Γιώργος Θωμάκος ευχαρίστησε το προσωπικό για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης. Εξήρε το έργο που γίνεται από το Τμήμα Αντισφαίρισης και στη συνέχεια βράβευσε τους αθλητές του αγώνα επίδειξης τονίζοντας ότι το θέαμα ήταν υψηλοτάτου επιπέδου.

Το λόγο έλαβε και ο Υπεύθυνος Αθλητισμού- Αντιδήμαρχος Εκάλης Αχιλλέας Κουρέπης , ο οποίος φανερά ενθουσιασμένος από το αγωνιστικό θέαμα αλλά και την προσέλευση του κόσμου επεσήμανε πόσο σημαντική είναι η συνέχιση αλλά και περαιτέρω ενίσχυσης των προγραμμάτων μαζικής άθλησης .

Ακολούθησαν οι απονομές του ετήσιου τουρνουά που ξεκίνησε τον Ιανουάριο και ολοκληρώθηκε τον Μάιο, αθλούμενων και από τους τέσσερις χώρους που υλοποιεί προγράμματα ο Δήμος Κηφισιάς (Ζηρίνειο, Ν. Ερυθραία, Χαν και Κ. Κηφισιά).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» Μανώλης Κουρμαδιάς, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νικήτας Κόκκαλης ,η πρόεδρος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πόλυ Αστερίου, η Υπεύθυνη των Χορευτικών Τμημάτων του Δήμου Στέλλα Κονιτοπούλου ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου Κηφισιάς Παντελής Παπανικολόπουλος και ο πολιτευτής Τάσος Ζαχαρόπουλος.

Μικροί και μεγάλοι ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού στα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού  του Δήμου Κηφισιάς τον Σεπτέμβριο.