ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ

Μοιραστείτε λίγες ώρες τη συντροφιά με ένα από τα αδέσποτα σκυλάκια που φιλοξενούνται σε δομές του Δήμου Κηφισιάς και δώστε του μεγάλη χαρά, καθώς λαχταρά μια βόλτα στο πανέμορφο προάστιο μας.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην δράση μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 6932 700 882, 6944 327 144, 6977 354 309.
Οι βόλτες θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή, 11.00-13.00 (όχι ΣΚ) και η συνεννόηση θα γίνεται αποκλειστικά με τις εκπαιδεύτριες οι οποίες έχουν αξιολογήσει τα σκυλιά και μπορούν να δώσουν κατευθυντήριες γραμμές για μια σωστή βόλτα.
Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τη Ζωοφιλία Σταύρος Ζαπάντης με ανάρτηση του επισημαίνει: «Ο Δήμος Κηφισιάς φιλοξενεί αρκετά σκυλιά στο συνεργαζόμενο με αυτόν κτηνιατρείο. Σκυλιά που ακολουθούν κάποια θεραπεία, σκυλιά που αναζητούν οικογένεια. Όλα τους προαυλιζονται όλες τις μέρες της εβδομάδας αλλά για σύντομο χρονικό διάστημα. Η βόλτα για ένα σκύλο είναι απαραίτητη. Με την βόλτα, του δίνεται η δυνατότητα να κοινωνικοποιηθεί με τον άνθρωπο, να εξοικειωθεί με τους θορύβους της πόλης, να εξασκηθεί σωματικά και διανοητικά. Με την βόλτα ο σκύλος θα μάθει τον οδηγό και θα ξεπεράσει τυχόν φοβίες του καθιστώντας τον έτσι «έτοιμο» για φιλοξενία σε σπίτι και φυσικά για υιοθεσία. Για τους παραπάνω λόγους και σε συνεργασία με τις εκπαιδεύτριες της Επιτροπής Ζωοφιλίας αναζητούνται ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ.»