Δράσεις Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς

Την Τετάρτη 15-11-2017 πραγματοποιήθηκαν δύο δράσεις Πολιτικής Προστασίας με στόχο την βελτιστοποίηση του Τοπικού Συστήματος Πολιτικής Προστασίας στον Δήμο Κηφισιάς.

  Συγκεκριμένα ομάδα εργασίας απαρτιζόμενη από τον Προϊστάμενο των Παιδικών Σταθμών του Δήμου κ. Ιωάννη Κασιμάτη ,τον Τεχνικό Ασφαλείας κ. Μενέλαο Χρυσικόπουλο, την Εθελόντρια Πολιτικής Προστασίας κ. Μαρία Θεοδώρου και τον υπάλληλο Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννη Δημητρακόπουλο πραγματοποίησε ενημερωτική επίσκεψη στον Παιδικό Σταθμό BLOOM όπου και συζήτησε με το προσωπικό για τον τρόπο διαχείρισης σεισμικού γεγονότος στον σταθμό ούτος ώστε σε δεύτερο χρόνο να βελτιστοποιηθεί το ισχύον σχέδιο.

Η ίδια ομάδα εργασίας συμμετείχε ως ομάδα αξιολόγησης στην άσκηση ετοιμότητας που πραγματοποίησε αργότερα την ίδια μέρα το προσωπικό του Β' Παραρτήματος του Β' Παιδικού Σταθμού Κηφισιάς.

 Επίσης την Τετάρτη 29-11-2017 η ίδια ομάδα εργασίας με την προσθήκη του Προέδρου της Επιτροπής Υγειινής και Ασφάλειας κ.Παναγιώτη Μαρκοζάνες συμμετείχε ως ομάδα αξιολόγησης στην άσκηση ετοιμότητας που υλοποίησε  το προσωπικό του Β' Παιδικού Σταθμού Νέας Ερυθραίας

   Το όλο εγχείρημα το οποίο τελεί υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας κ. Δημήτριου Λιανού θα συνεχιστεί και σε άλλες δομές του Δήμου.