
Κατόπιν αιτήματος για κλείσιμο, λόγω εργασιών σκυροδέτησης στο ακίνητο επί της οδού Φυλλίδος αρ. 30 στην Κηφισιά, δόθηκε άδεια από την Τεχνική Υπηρεσία για διακοπή της κυκλοφορίας της οδού Φυλλίδος στην Κηφισιά, στο τμήμα μεταξύ των οδών Πεύκων και
Μάκκα.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 26/09/2025 από 07:00 π.μ. έως τις 15:00, οπότε και θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ανωτέρω τμήμα.
Στο ανωτέρω χρονικό διάστημα που η η οδός Φυλλίδος στην Κηφισιά, στο τμήμα μεταξύ των οδών Πεύκων και Μάκκα στην Κηφισιά θα παραμείνει κλειστή, ο ανάδοχος του έργου οφείλει να φροντίζει για τη σωστή σήμανση της ανωτέρω περιοχής, με πινακίδες διευκόλυνσης των οχημάτων και την ασφαλή κυκλοφορία, προκειμένου να αποφευχθεί η οποιασδήποτε μορφής ταλαιπωρία στους περιοίκους και στα διερχόμενα οχήματα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
- 1 από 722
- επόμενη ›