ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΝΝΙΣ 2017

3οι ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΝΝΙΣ 2017

 

Την Μεγάλη Δευτέρα και την Μεγάλη Τρίτη διεξήχθη το 3ο Διαδημοτικό Τουρνουά Τέννις μεταξύ των Δήμων Κηφισιάς,Αμαρουσίου ,Χαιδαρίου,Βριλησσίων και Πεύκης/Λυκόβρυσης.

Ο Δήμος Κηφισιάς φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του  100 παιδιά χωρισμένα σε 6 ηλικιακές κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών.

Την Μεγάλη Δευτέρα διεξήχθησαν οι 2 πρώτοι γύροι των αγώνων στα Δημοτικά Γήπεδα του Ζηρινείου ,της Ν.Ερυθραίας και της Κ.Κηφισιάς.

Την Μεγάλη Τρίτη στα Δημοτικά Γήπεδα της Κ.Κηφισιάς (Όθωνος) ολοκληρώθηκε το Τουρνουά με την ημιτελική και την τελική φάση.

Στις απονομές παρέστησαν ο Δήμαρχος Κος Θωμάκος ο οποίος αφού συνεχάρη το προσωπικό για την άρτια διοργάνωση , ευχαρίστησε τους γονείς και τα παιδιά από όλους τους Δήμους για την παρουσία τους και την συμμετοχή τους και μαζί με τον Κο Κουρέπη  Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού ευχήθηκαν Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

 Μικροί και Μεγάλοι ευχήθηκαν να υπάρξουν και άλλες παρόμοιες διοργανώσεις που ενισχύουν και αυξάνουν το επίπεδο των προγραμμάτων  μαζικής άθλησης .

Τελική Κατάταξη Μεταλίων

1η θέση Δήμος Κηφισιάς  4 ΧΡΥΣΑ,4 ΑΡΓΥΡΑ ,5 ΧΑΛΚΙΝΑ

2η Θέση Δήμος Πεύκης Λυκόβρυσης  1 ΧΡΥΣΟ,2 ΑΡΓΥΡΑ

3η Θέση Δήμος Αμαρουσίου 1 ΧΡΥΣΟ

4η Θέση Δήμος Χαιδαρίου 1 ΧΑΛΚΙΝΟ

5η Θέση Δήμος Βριλησσίων