ΔΕΠΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ/ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΜΦΥΛΗΣ ΒΙΑΣ

Με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Δήμου Κηφισιάς (ΔΕΠΙΣ) σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας και τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Κηφισιάς θα πραγματοποιήσουν μία σειρά από δράσεις με σκοπό την ενημέρωση/ευαισθητοποίηση για την πρόληψη και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας.

Συγκεκριμένα: Η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας (ΔΕΠΙΣ) του Δήμου Κηφισιάς και η Ελληνική Αντιπροσωπεία του  Ευρωπαϊκού Λόμπυ Γυναικών συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Μηδενική Ανοχή στην Έμφυλη Βία. Συζητώντας με την Κοινωνία των Πολιτών», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 στις 18:30, στην Αίθουσα Βασίλειος Γκατσόπουλος στο Δημαρχείο Κηφισιάς.

Η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας (ΔΕΠΙΣ) και η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας (ΔΕΠ) του Δήμου Κηφισιάς διοργανώνουν επιμορφωτικές δράσεις στα Λύκεια του Δήμου Κηφισιάς με τίτλο: «Φωνές ενάντια στην έμφυλη βία». Πρόκειται για συνεχιζόμενη δράση η οποία είχε ξεκινήσει πέρσι πιλοτικά στο Αναξαγόρειο Γενικό Λύκειο Ν. Ερυθραίας και φέτος επεκτείνεται σε όλα τα Λύκεια του Δήμου Κηφισιάς. Τα επιμορφωτικά εργαστήρια θα γίνουν τις εξής ημερομηνίες:

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 στο ΑΝΑΞΑΓΟΡΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 στο 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 στο 3ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 στο 2ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Το Κέντρο Κοινότητας και η Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Κηφισιάς σε συνεργασία με την Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Δήμου Κηφισιάς (ΔΕΠΙΣ) και γυναικείες οργανώσεις, θα πραγματοποιήσουν ενημερωτικά street works ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας με διανομή φυλλαδίων σε διάφορα σημεία του Δήμου Κηφισιάς τις πιο κάτω ημερομηνίες:

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 11:00 π.μ. στο Εμπορικό Κέντρο Κηφισιάς-Shopping Land

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 11:00 π.μ. στη Λαϊκή Αγορά, Εργατικές Κατοικίες, Κάτω Κηφισιά

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 11:00 π.μ. στο Εμπορικό Κέντρο Νέας Ερυθραίας