Βράβευση της ομάδας εθελοντών του ΚΠ «Προνόη»

Στις 12/ 12/ 2017  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποιήθηκε η βράβευση  της ομάδας εθελοντών του ΚΠ «Προνόη».Η Βράβευση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση  των 10 χρόνων ζωής της ομάδας. Ήταν μια  ιδιαιτέρως σημαντική εκδήλωση για το Κέντρο μας. Σε μια ζεστή, χαρούμενη και γεμάτη συγκίνηση ατμόσφαιρα τιμήθηκαν δεσμοί 10 ετών και η δέσμευση των  πολύτιμων εθελοντών μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  η Πρόεδρος του ΚΠ «ΠΡΟΝΟΗ» και Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών,  κα Αγγελική Τριανταφύλλου-Πιτίδη,   ο πρώην Αντιδήμαρχος Κηφισιάς κ. Εμμανουήλ  Κουρμαδιάς ,  η κ.  Αγγελική Βαλασοπούλου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Προνόη και πρώην Δημοτική Σύμβουλος, η πρόεδρος της Μένανδρος ΑΕ και Δημοτική σύμβουλος κ. Πολυξένη Αστερίου, ο Νομικός Σύμβουλος του  Δήμου Κηφισιάς κ. Λεωνίδας  Λώρας ,  γονείς, παιδιά, φίλοι των εθελοντών μας & συνεργάτες του ΚΠ «ΠΡΟΝΟΗ».

Χαιρετισμούς απηύθυναν η Επιστημονικά Υπεύθυνη του ΚΠ

 « ΠΡΟΝΟΗ» κ.  Σωτηρία Μακαρώνη, Ψυχολόγος Υγείας MSc – Ψυχοθεραπεύτρια,  και οι κυρίες Αγγελική Τριανταφύλλου-Πιτίδη και Αστερίου Πολυξένη.

Στο συντονισμό της εκδήλωσης ήταν η κ. Αρχοντούλα  Αναστασοπούλου – Αλεξάκη, Κοινωνική Λειτουργός, Ψυχοθεραπεύτρια,  Οικογενειακή Σύμβουλος και συντονίστρια του Δικτύου Εθελοντών. Η κ. Αρχοντούλα Αλεξάκη ωθούμενη από την πίστη της στους ανθρώπους και στη δύναμή της Δικτύωσης 10 χρόνια πριν ανέλαβε την πρωτοβουλία συγκρότησης ομάδας εθελοντών. Όραμά της ήταν η προσφορά στην κοινότητα. Στα 10 χρόνια λειτουργίας του δικτύου  εθελοντών 347 εθελοντές παρακολούθησαν ομάδες επιμόρφωσης και στήριξης. Από το συνολικό απολογισμό βραχείων παρεμβάσεων στη σχολική κοινότητα υπολογίζεται ότι στα προγράμματα αυτά έχουν συμμετάσχει  3. 369 μαθητές . 10 χρόνια μετά η βραβευόμενη ομάδα εθελοντών είχε τις δικές της ιστορίες υπερηφάνειας να αφηγηθεί στη χτεσινή βραδιά σε μια ατμόσφαιρα μοιράσματος αλλά και φροντίδας από όλο το Επιστημονικό και Διοικητικό Προσωπικό της Προνόη. Ευχαριστούμε πολύ, όλους όσοι παρευρέθησαν και ιδιαιτέρως για μια ακόμη φορά τους Εθελοντές μας για το πάθος με το οποίο στηρίζουν ακούραστα την υλοποίηση των δράσεων μας όλα αυτά τα χρόνια.