ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST ΣΤΟ Α ΚΑΠΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Ο Δήμος Κηφισιάς ανακοινώνει ότι μετά από παρέμβαση του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου αποφασίστηκε η διαδικασία των τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) για covid-19 από τον ΕΟΔΥ, να διενεργείται σε μόνιμη βάση από τη Δευτέρα 15/11.

Συγκεκριμένα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται καθημερινά Δευτέρα έως και Παρασκευή 9.30-15.00 στο Α ΚΑΠΗ Κηφισιάς (Αγίας Παρασκευής 57, Κάτω Κηφισιά, τηλ. 8018021). 

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ευχαριστεί τον ΕΟΔΥ για την ανταπόκριση και συνεργασία του στο αίτημα του Δήμου, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Ευάγγελο Αυλήτη και τη Διεύθυνση Κοινωνικής Υπηρεσίας. Επίσης,  καλεί όλους τους πολίτες και εργαζομένους του Δήμου Κηφισιάς να επισκέπτονται το Κέντρο και να διενεργούν τον προληπτικό έλεγχο.

Οι πολίτες που επιθυμούν να προσέλθουν στη διαδικασία των δωρεάν rapid tests πρέπει να έχουν στην κατοχή τους ταυτότητα, ΑΜΚΑ, και διαθέσιμο τον αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας. Όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (covid19) θα μπορούν να λάβουν στη συνέχεια βεβαίωση (διενέργειας rapid test) από την πλατφόρμα gov.gr .