Αξέχαστες επιτυχίες στο 9ο Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων Κηφισιάς

Με μια μοναδική συναυλία, με τους Δάκη, την Πωλίνα και τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, που άφησαν εποχή, με τις γνωστές τους επιτυχίες και μεγάλωσε μια ολόκληρη γενιά μαζί τους, ολοκληρώθηκε το 9ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, στο Πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου στην ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.

Σε μια φθινοπωρινή βραδιά, οι γνωστοί τραγουδιστές, είδωλα μιας ολόκληρης εποχής, ταξίδευσαν το μουσικό κοινό της Κηφισιάς, που από νωρίς είχε μαζευτεί στο Πάρκο για να απολαύσει τους αγαπημένους τους τραγουδιστές, ερμηνεύοντας αξέχαστες επιτυχίες που σημάδεψαν και ζωντάνεψαν νέους μια ολόκληρη εποχή. “Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες”, “ροζ μπικίνι”, “τόσα καλοκαίρια”, “κανένας δεν μας σταματά” ήταν από τις γνωστές επιτυχίες τους που ερμήνευσαν και μάγεψαν το κοινό που τραγουδούσε και χόρευε μαζί τους σε όλη σχεδόν την συναυλία. Μαζί τους εμφανίστηκε και ο Δημήτρης Κίκλης.
Χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. “Δημήτριος Βικέλας” κ. Σίσσυ Παπασπύρου και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς κ. Σταύρος Ζαπάντης.
Την συναυλία παρακολούθησαν μεταξύ των άλλων ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς κ. Σταύρος Ζαπάντης, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. “Δημήτριος Βικέλας” κ. Σίσσυ Παπασπύρου, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Λίλα Παπαδημητρίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου. Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.