Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας

Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας

Η Δράση Επιχειρηματικότητας «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες

Επιχειρηματικής Επιτυχίας», επιστρέφει και τη νέα σεζόν με απολαυστικές παρουσιάσεις και ανανεώνει το ραντεβού της για τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στις 6μ.μ., στην καφετέρια Αμαρυλλίς, Διομήδου Κυριακού 15, στην Κηφισιά. Οι

ομιλητές θα είναι η κα.Κατερίνα Εξακουστίδου από την εταιρεία Vitabroad, τη start up που παρέχει υπηρεσίες ιατρικού τουρισμού σε ασθενείς του εξωτερικού, ο κ.Μάνος Μασαρινός από την BetterMe, η οποία είναι μια start up εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του Personalized Health Coaching μέσω του διαδικτύου και η κα.Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου από την DNANUTRICOACH, η οποία χρησιμοποιεί μία μέθοδο που βασίζεται στο DNA και με βάση αυτό το γενετικό «αποτύπωμα» σχεδιάζεται το ατομικό «εγχειρίδιο οδηγιών» του κάθε ατόμου.

Οι “συνταγές επιτυχίας” εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του Δήμου Κηφισιάς για την Επιχειρηματικότητα και οργανώνονται από τον Αντιδήμαρχο Επιχειρηματικότητας, Αγοράς Εργασίας, Πολιτικής Προστασίας και Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου, κ.Ευάγγελο Αυλήτη.

 Στόχος αυτών των εκδηλώσεων είναι να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για δυνητικά start ups, αλλά και για γενικό start up networking. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο και οι συμμετέχοντες θα επιβαρύνονται με ό,τι καταναλώσουν.