Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 10ος Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας αφιερωμένος αυτή τη φορά στη θεματική ενότητα Υγεία-Ευεξία-Διατροφή, στην καφετέρια Αμαρυλλίς στην Κηφισιά.

Ο κ.Μάνος Μασαρινός παρουσίασε τη δημιουργία της BetterMe, μιας start up εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χώρο του Personalised Health Coaching μέσω του διαδικτύου. Η BetterMe προσφέρει ολιστικές και εξατομικευμένες υπηρεσίες καλής υγείας και ευεξίας μέσα από ένα τεστ ανάλυσης του βιολογικού ιστού των μαλλιών.

Η κα.Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου μας μίλησε για τη μέθοδο DNANUTRICOACH, η οποία βασίζεται στο DNA και με βάση αυτό το γενετικό «αποτύπωμα» σχεδιάζεται το ατομικό «εγχειρίδιο οδηγιών» του κάθε ατόμου. Τα προγράμματα DNANUTRICOACH προσφέρουν εξατομικευμένες και ακριβείς διατροφικές οδηγίες και ενδυνάμωση για στοχευμένες και υλοποιήσιμες αλλαγές στις συνήθειες μας με στόχο την μακροπρόθεσμη υγεία και ευεξία.

Η κα.Κατερίνα Εξακουστίδου παρουσίασε τη Vitabroad, μία εταιρεία διαμεσολάβησης ιατρικού τουρισμού, η οποία ιδρύθηκε το 2014 με σκοπό να παρέχει υπηρεσίες ιατρικού τουρισμού σε ασθενείς του εξωτερικού. Η Vitabroad αναλαμβάνει να προετοιμάσει όλο το πλάνο θεραπείας ξεκινώντας από τον ιατρό και την κλινική, τις μεταφορές τους και όλα αυτά με κύριο γνώμονα την επέμβαση.

Μετά το τέλος της κάθε παρουσίασης υπήρξε χρόνος για ερωτήσεις από το κοινό, οι οποίες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις καινοτόμες ιστορίες και δημιούργησαν ένα πολύ ευχάριστο κλίμα.

Στον Ανοικτό Καφέ παρευρέθηκαν η κα.Ζέτη Κασιμάτη, Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων-Επικοινωνίας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Τουρισμού, ο κ.Ευάγγελος Αυλήτης, Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας, Αγοράς Εργασίας, Πολιτικής Προστασίας και Φροντίδας Ηλικιωμένων, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα.Μαρία-Χριστίνα Τσιάμα και ο κ.Παντελής Παπανικολόπουλος, ο κ.Γρηγόρης Παππάς, Διευθυντής Προσωπικού, o κ. A. Σουλαχάκης, Διευθυντής Προγραμματισμού.

Το επόμενο ραντεβού για τον Ανοικτό Καφέ στην Κηφισιά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 6μ.μ.