ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2023

Την Κυριακή 17 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η «ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ 2023»

Στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο του Ζηρινείου, οι οικογένειες και οι φίλοι των παιδιών χειροκρότησαν τις αθλητικές επιδείξεις και την πρόοδο των μικρών αθλητών και αθλητριών.

Τα παιδιά παρουσίασαν τα Αθλητικά Προγράμματά τους υπό την επίβλεψη των Εκπαιδευτών Καθηγητών Φυσικής Αγωγής του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας».

Πραγματοποιήθηκαν οι επιδείξεις των Τμημάτων Ρυθμικής Γυμναστικής, Μπαλέτου, Μοντέρνου Χορού, Ξιφασκίας, Καράτε, Kick Boxing, από τα Αθλητικά Προγράμματα «Άθληση για Όλους» που λειτουργούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς στις Αδάμες, στην Άνω Κηφισιά και στο Ζηρίνειο.

Την Εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο Αντιδήμαρχος Εκάλης & Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Αχιλλέας Κουρέπης.

Επίσης παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Γιάννης Κεχρής καθώς και το μέλος του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Γιώργος Κασναφέρης.

Θερμά συγχαρητήρια στους Υπευθύνους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής της Διοργάνωσης Κλεοπάτρα Δήμου Υπεύθυνη του Ζηρινείου Δημοτικού Σταδίου και στον Παναγιώτη Πάλλη Προϊστάμενο Αθλητισμού και φυσικά στους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής - Εκπαιδευτές που επιμελήθηκαν τα Προγράμματα: Κωνσταντίνα Καρέλλα, Χριστίνα Νικολάου, Θεοδώρα Μαραγκού, Μπέτυ Μιχαλοπούλου, Ακριβή Παπαευαγγέλου, Χριστίνα Τσιακανίκα, Γιώργος Σιβίτος, Στέργιος Τερζούδης .

Επίσης ευχαριστίες στην Εταιρεία Τροφίμων Nestle Ελλάς, για την διάθεση του σνακ στα παιδιά.

Καλό Καλοκαίρι σε όλους και ραντεβού τον Σεπτέμβρη στην έναρξη των αθλητικών προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού του Δήμου μας.