ΆΝΑΨΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Με φως και λάμψη αθλητισμού πραγματοποιήθηκε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Κηφισιά, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος κάλεσε τον χρυσό Ολυμπιονίκη μας Μίλτο Τεντόγλου ως απόλυτο εκφραστή της Ελπίδας, Δύναμης και Αισιοδοξίας να ανάψει το δέντρο στον «Δήμο Κηφισιάς- Δήμο Ομορφιάς».

 «Σήμερα δεν χωράει το γκρίζο αλλά το χρυσό και το έχουμε μαζί μας» ήταν τα λόγια του Γιώργου Θωμάκου ο οποίος μέτρησε αντίστροφα και ο αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς πάτησε το κουμπί της φωταγώγησης. Τα εκατοντάδες λαμπιόνια του δέντρου άναψαν και μαζί με τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα χάρισαν χρώμα, φως και χαρά πρόγευση της Άγιας Νύχτας που πλησιάζει.

Ο κ. Θωμάκος, ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα με Υγεία και Αγάπη. «Στολίζουμε, φωτίζουμε και γιορτάζουμε περιμένοντας το Θείο βρέφος. Όλοι μας έχουμε ανάγκη αυτή την ψυχική ανάταση. Δημιουργούμε επίσης εορταστική ατμόσφαιρα που βοηθά τον εμπορικό κόσμο, τη σπουδαία αγορά της Κηφισιάς μας.»

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς σημείωσε πως και φέτος η Κηφισιά, η Νέα Ερυθραία και η Εκάλη είναι στολισμένες όσο ποτέ. Ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του Τμήματος Ηλεκτροφωτισμού και φυσικά την Αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων Νίνα Βλάχου και το προσωπικό του  Πολιτιστικού Οργανισμού «Δ. Βικέλας» με Πρόεδρο του την Λίλα Παπαδημητρίου για την οργάνωση του στολισμού και το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου μας, αντίστοιχα.

Αμέσως μετά το εμπορικό κέντρο «Shoppingland» πλημμύρισε με χαρούμενες μελωδίες από τα τραγούδια της χορωδίας του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ. Βικέλα» υπό τη μουσική διεύθυνση του Θανάση Αρβανίτη. Η Αλεξάνδρα Σιετή με τη μελωδικότητα της φωνής της και την ορχήστρα της Souled Out,  ταξίδεψε μικρούς και μεγάλους με χριστουγεννιάτικες μελωδίες  και γνωστές επιτυχίες.

Στην εκδήλωση της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου, τηρήθηκαν τα απαραίτητα μέτρα.

Στον Δήμο Κηφισιάς θα πραγματοποιηθούν 14 χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις έως τις 31 Δεκεμβρίου για μικρούς και μεγάλους.