ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο 2ος ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΊΧΝΗ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ»

Απόδειξη ότι με συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη επιτυγχάνονται σημαντικοί στόχοι, αποτέλεσε ο 2ος διαδημοτικός αγώνας δρόμου Κηφισιά – Διόνυσος «Τρέχουμε στα Ίχνη του Θηρίου», που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία υπό τη διοργάνωση των Δήμων Κηφισιάς και Διονύσου την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, με την επιμέλεια της διοργάνωσής να έχει και φέτος η εταιρεία ΜyRace.

Το πρόγραμμα του αγώνα περιλάμβανε Ημιμαραθώνιο, αγώνα δρόμου 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά.

Η διοργάνωση είχε και φέτος κοινωνική διάσταση, τονίζοντας την αξία της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ενσυναίσθησης, καθώς υποστήριξε και φέτος τον οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Για το σκοπό αυτό υπήρχε στον Διόνυσο σημείο ενημέρωσης και BAZAR με είδη του οργανισμού “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Η εκκίνηση του Ημιμαραθώνιου δόθηκε στις 8:30 έξω από το Πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου στην Κηφισιά από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κηφισιάς Αχιλλέα Κουρέπη και τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητικών εγκαταστάσεων και εκδηλώσεων Δήμου Διονύσου Παναγή Λουκάτο.

Λίγο νωρίτερα, o «οικοδεσπότης» του αγώνα, Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, καλωσόρισε τους δρομείς και τους ευχαρίστησε για την αγάπη και τον ενθουσιασμό που δείχνουν για τον αγώνα.

Λίγο μετά στον Άγιο Στέφανο στον σταθμό του ΟΣΕ δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα των 5 χλμ. από τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητικών εγκαταστάσεων και εκδηλώσεων Δήμου Διονύσου Παναγή Λουκάτο και τον Διοικητή της Τροχαίας Κηφισιάς Γιώργο Χαλκιαδάκη.

Στις 09:00 ολοκληρώθηκαν όλες οι εκκινήσεις των αγώνων του προγράμματος με τον αγώνα 1 χλμ. για παιδιά πάλι μπροστά από το Πάρκο Παπανδρέου στην Κηφισιά.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ​

Μεγάλος νικητής του Ημιμαραθωνίου αναδείχθηκε ο Πρόδρομος Παρούτογλου με χρόνο 1:21:58, με τον Πέτρο Γκότση να ακολουθεί με 1:28:50 και τον Μηνά Νεστορίδη να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα με 1:29:44.

Στις γυναίκες, την πρώτη θέση κατέκτησε η Ιουλία Ελένη Παναγιωτοπούλου με 1:31:15, ενώ τις θέσεις του βάθρου συμπλήρωσαν η Κωνσταντίνα Καραγιάννη με 1:49:35 και η Γεωργία Λαλιώτη με 1:50:22

Στον αγώνα των 5 χλμ. νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Καστραντάς με χρόνο 18:36, με τον Ηλία Κωνσταντέλο να ακολουθεί με 19:43 και τον Νικόλαο Τασούλα να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα με 20:02.

Στις γυναίκες, την πρώτη θέση κατέκτησε η Κωνσταντίνα Κυπρίου με 25:48, ενώ τις θέσεις του βάθρου συμπλήρωσαν Δήμητρα Μίχα με 25:55 και η Αριστέα Βρεττού με 26:30.

Τέλος στον αγώνα 1 χλμ. για παιδιά στα αγόρια οι τρεις πρώτοι ήταν ο Δημήτρης Σταύρου με 3:57, ο Άγγελος Σπηλιωτόπουλος με 4:02 και ο Νικόλας Χριστοδούλου με 4:03.

Αντίστοιχα στα κορίτσια νικήτρια ήταν η Έλενα Ευθυμίου με 4:13, με την Ασημίνα Μαθιουδάκη να ακολουθεί με 4:19 και την Βασιλική Κατσούδη με 4:38 να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα.