Κοινωνική Μέριμνα

Στις 8 Μαρτίου, δεν μπορούμε παρά να αναδείξουμε την πλούσια ιστορία και την ανεξίτηλη σημασία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. 

Αυτή η ημέρα δεν είναι μόνο μια ευκαιρία να αναγνωρίσουμε τα επιτεύγματα των γυναικών σε όλο τον κόσμο, αλλά και μια υπενθύμιση του αγώνα και της αντοχής που απαιτήθηκε για να φτάσουμε στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα.

Σας ενημερώνουμε πως από σήμερα ξεκινάει η διαδικασία κατάθεσης αίτησης και δικαιολογητικών για το Οικονομικό Βοήθημα ΠΑΣΧΑ 2024 (από σήμερα έως και 29/3/2024)  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ

(ΟΙ ΕΓΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2023 ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ 2024

Μείωση 50% ή απαλλαγή δημοτικών  τελών σε ευπαθείς κοινωνικές του Δήμου Κηφισιάς ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο για το 2024, σύμφωνα με την εισήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Βαγγέλη Αυλήτη ...

Δέματα με αγαθά για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και τρόφιμα μακράς διαρκείας εστάλησαν, από το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», στον Δήμο Κηφισιάς για τη στήριξη 500 οικογενειών που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες της περιοχής.

Η παραλαβή  των 500 πακέτων έγινε από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, την Αντιδήμαρχο Νίνα (Ασπασία) Βλάχου και την  Πρόεδρο του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Βάσω Κολοβού.

Στόλισμα χριστουγεννιάτικου δέντρου, κάλαντα, τραγούδια, πολλά χαμόγελα και ευχές!  

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση μικρών και μεγάλων στο κάλεσμα του Δήμου Κηφισιάς, του Νομικού Προσώπου «Κοινωνική Μέριμνα» και του  «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για τη συλλογή Χριστουγεννιάτικων δώρων  για τα παιδιά ωφελούμενων οικογενειών του Δήμου μας.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Εργαστήριο Απασχόλησης και Επανένταξης στην Αγορά Εργασίας που διοργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κηφισιάς την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Κάτω Κηφισιάς.

Μέλη των ΚΑΠΗ Δήμου Κηφισιάς  απόλαυσαν διήμερη εκδρομή στην Αρχαία  Ολυμπία.

Νέες δραστηριότητες στο πρόγραμμα των ΚΑΠΗ για τους μήνες Δεκέμβριο- Ιανουάριο.

Δευτέρα 27/11/2023 από τις 9 πμ έως 13.00 μμ

Σελίδες