Κοινωνική Μέριμνα

04Ιαν

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και η Πρόεδρος της Κοινωνικής Μέριμνας Κατερίνα Καραλή ευχαριστούν όλους τους πολίτες, φορείς και  χορηγούς για τις προσφορές τους στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους τους συντελεστές και  εθελοντές.

28Δεκ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Με τάξη και τα απαραίτητα μέτρα πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη διανομή τροφίμων  των Κοινωνικών Παντοπωλείων Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας την Τετάρτη 22/12 και την Πέμπτη 23/12.

20Δεκ

ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ

Μεγάλη και συγκινητική, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ήταν η ανταπόκριση των πολιτών, στην εθελοντική δράση «Όλη η Αττική, μία Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά για τα παιδιά» που πραγματοποιήθηκε από τον  Δήμο Κηφισιάς σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε», το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, στο Δημαρχείο Κηφισιάς.

16Δεκ

ΠΑΚΕΤΑ «ΑΓΑΠΗΣ -ΕΛΠΙΔΑΣ» από το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και το Σωματείο Ελπίδα στον Δήμο Κηφισιάς

Μία ανοιχτή αγκαλιά ελπίδας και προσφοράς για τους συνανθρώπους μας που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες (άποροι) προσέφεραν  το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και το Σωματείο Ελπίδα (Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο) στον Δήμο Κηφισιάς.