Επιχειρηματικότητα

28Μάιος

Δράσεις στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κηφισιάς

Οι Δράσεις με σκοπό την υποστήριξη των ανέργων ωφελούμενων του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Κηφισιάς εντάσσονται στο πλαίσιο πρωτοβουλιών του Δημάρχου κ.Γιώργου Θωμάκου, για την ανάπτυξη συμβουλευτικών δράσεων προς τους ανέργους και προώθηση ίσων ευκαιριών πρόσβασης στην αγορά εργασίας.

09Απρ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Δ’ ΚΥΚΛΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο Δήμος Κηφισιάς δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα της επιχειρηματικότητας με προγράμματα τα οποία όπως έχει επισημάνει ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος,

04Ιαν

Ημερίδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Θεματική Ενότητα Β-Παρεμβάσεις

Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η Θεματική Ενότητα Β της Ημερίδας Γυναικείας Επιχειρηματικότητας που αφορούσε παρεμβάσεις από μοναδικές γυναίκες επιχειρηματίες με πολύπλευρη και πολυετή εργασιακή εμπειρία, οι οποίες αναφέρθηκαν στο γυναικείο επιχειρείν μέσα από διαφορετικές οπτικές. Οι εισηγήσεις είχαν μαγνητοσκοπηθεί και το βίντεο κοινοποιείται στη σελίδα του Δήμου Κηφισιάς στο facebook.

30Δεκ

Ημερίδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Παρεμβάσεις

Ο Δήμος Κηφισιάς πραγματοποίησε το δεύτερο μέρος της Ημερίδας Γυναικείας Επιχειρηματικότητας- Παρεμβάσεις, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών του Δημάρχου Κηφισιάς κ.Γιώργου Θωμάκου για την προώθηση και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

23Δεκ

Ημερίδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Α

Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η Θεματική Ενότητα Α της Ημερίδας Γυναικείας Επιχειρηματικότητας που αφορούσε εισηγήσεις από καταξιωμένους ομιλητές σε ένα βασικό θέμα άσκησης επιχειρηματικότητας.

 

18Δεκ

Ημερίδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 16:30 – 20:00

Ο Δήμος Κηφισιάς θα πραγματοποιήσει Ημερίδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 16:30–20:00, διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom και με δημόσια προβολή στο Facebook.

11Δεκ

Η Επιχειρηματικότητα είναι Επιλογή

Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διαδικτυακή εκδήλωση επιχειρηματικότητας «Η Επιχειρηματικότητα είναι Επιλογή», η οποία απευθύνεται στους μαθητές του 1ου Λυκείου Κηφισιάς, του 3ου Λυκείου Κηφισιάς και του Αναξαγόρειου Λυκείου Νέας Ερυθραίας, τα οποία έδειξαν ενδιαφέρον να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη δράση