ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ '40 ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

Με την αρμόζουσα επισημότητα, πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων και στη Νέα Ερυθραία από τη μαθητιώσα νεολαία του Δήμου τα  ΚΑΠΗ, τους Παιδικούς Σταθμούς τους Προσκόπους, την ομάδα Ο.Ε.Δ.Δ , εκπροσώπους αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων καθώς και του σωματείου εργαζομένων του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος παρακολούθησε τις καταθέσεις στεφάνων μαζί με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Κηφισιάς Αχιλλέα Κουρέπη, Δημοτικούς Συμβούλους, εκπροσώπους συλλόγων και φορέων, εκπαιδευτικούς και πολίτες.

Για τη Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας, στεφάνι κατέθεσε ο Αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης. Στεφάνια κατέθεσαν ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς και η  πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Ερυθραίας Αθανασία  Κασναφέρη.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με την παρέλαση στην Πλατεία Πλατάνου, στην Κηφισιά. Το συντονισμό των εκδηλώσεων επιμελείται η δημοτική σύμβουλος – εντεταλμένη Δημοσίων Σχέσεων Ζέτη Κασιμάτη.

Τελετάρχης στην κατάθεση στεφάνων, ο προϊστάμενος του Τμήματος Αθλητισμού του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» Παναγιώτης Πάλλης.

φωτογραφίες: Μάριος Καραγεωργίου