Ταξίδι στον κόσμο με όχημα τη μουσική και το χορό!!!

Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου  2018, στην Αίθουσα Πολιτιστικού «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος», στο Δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης) ο κ. Γιάννης Τσιάμας, παρουσίασε την οπτικο-ακουστική μουσική βραδιά με θέμα: «Ταξίδι στον κόσμο με όχημα τη μουσική και το χορό!!!...»
Ο κόσμος που γέμισε την Αίθουσα του Δημαρχείου Κηφισιάς, απήλαυσε ένα θεαματικό, μουσικοχορευτικό ταξίδι στο χώρο της παράδοσης όλου του κόσμου, με μεγάλες ορχήστρες και τους καλύτερους δεξιοτέχνες του είδους.
Μία συναρπαστική περιήγηση που περιελάμβανε πολλές χώρες από όλον κόσμο, με μουσικά συγκροτήματα και μεγάλα χορευτικά σχήματα, αλλά και με αποσπάσματα από συναυλίες με μεγάλους σολίστ και σπουδαίους ερμηνευτές.
Τη δημιουργία, επιμέλεια και παρουσίαση της μουσικής βραδιάς είχε ο Γιάννης Κ. Τσιάμας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Νικήτας Κόκκαλης, ο οποίος προλόγισε την εκδήλωση, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κηφισιάς Σάντυ Πατρινού και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κηφισιάς Χρήστος Καλός και Μαρία-Χριστίνα Τσιάμα.
Η εκδήλωση τέλεσε υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς.
Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.