Συγκρότηση Ομάδας Εργασίας για την υλοποίηση του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Δήμου Κηφισιάς «ΜΑΖΙ ΧΤΙ-ΖΟΥΜΕ»

Με απόφαση του Δημάρχου Κηφισιάς, Βασίλη Ξυπολυτά, συγκροτήθηκε ομάδα εργασίας για την υλοποίηση του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του δήμου «ΜΑΖΙ ΧΤΙ-ΖΟΥΜΕ».
Η Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή που  αγωνίζεται καθημερινά για τη διασφάλιση της ευημερίας των κατοίκων της πόλης μας. Σε μια πρωτόγνωρη εποχή, η συνέργεια των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον ιδιωτικό τομέα μπορεί να επιφέρει οφέλη για την κοινωνία. 
Η ομάδα εργασίας αποτελείται από τους:
Νικόλαος (Νίκος) Κανελλόπουλος,Οικονομολόγος
Υβέτ Κοσμετάτου-Γαβριηλίδη, Πρόεδρος ΜAKE A WISH, Γενική Διευθύντρια Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής
Άλκηστις Βεντούρη - Γοβδελά, Επιχειρηματίας
Κατερίνα Αρώνες – Λουλούδη, Διαχείριση και Κατασκευή Ακινήτων
Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Κηφισιάς,Βασίλης Ξυπολυτάς τονίζει ότι «σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει η συγκεκριμένη δράση και OnLine, φέρνοντας κοντά επιχειρήσεις και ιδιώτες με τους δημότες.Έχοντας ως φωτεινό παράδειγμα τους ευεργέτες της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης οι οποίοι συνέβαλαν στην ανάπτυξη της περιοχής όταν αυτή δημιουργήθηκε πριν έναν αιώνα και πλέον, επιχειρήσεις και ιδιώτες οφείλουν να διακατέχονται και σήμερα από το ίδιο πνεύμα, ώστε οι πολίτες να μην αισθάνονται αποκομμένοι από τα οφέλη της ανάπτυξης που λαμβάνει χώρα στο Δήμο τους. Συνεχίζουμε το έργο μας, περισσότερο ενωμένοι και ακόμη πιο αποφασισμένοι, για να πάμε την πόλη που αγαπάμε ακόμη πιο ψηλά».

 

Alt