Προσφορά ζωής από δεκάδες εθελοντές αιμοδότες, στην αιμοδοσία του Δήμου Κηφισιάς

Με επιτυχία και με τη συμμετοχή  70  εθελοντών, πραγματοποιήθηκε η  εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε  το ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Κηφισιάς , την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου  στο ΚΕΜΜΕ (Βίλα Κώστα) για την Δημοτική Τράπεζα Αίματος.

Η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μας, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ» για την κάλυψη των αναγκών σε μονάδες αίματος των εθελοντών αιμοδοτών κατά προτεραιότητα, κατοίκων και δημοτών.

Για πρώτη φορά υπήρξε συνεργασία με το σύλλογο  "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ"  ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων "ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ-ΕΛΠΙΔΑ" Γ.Ν.Π. "Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ".

Αρκετοί εθελοντές που προσήλθαν ήταν ήδη δότες μυελού των οστών, ή έγιναν εκείνη την ημέρα.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και εθελοντής αιμοδότης, με τον υπεύθυνο γιατρό για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας του Νοσ. "Αμαλία Φλέμινγκ"

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος με την υπεύθυνη βιολόγο κα Βαρελά Ιωάννα από το σύλλογο "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" και την υπεύθυνη για την τράπεζα αίματος του "Δρυμπέτειου Κέντρου Προαγωγής Υγείας" του Δήμου μας, υπάλληλο της Κοινωνικής Μέριμνας κα Έφη Οικονόμου.