Ο Δήμος Κηφισιάς βράβευσε τους νέους φοιτητές της πόλης

09Ιαν

Ο Δήμος Κηφισιάς βράβευσε τους νέους φοιτητές της πόλης

Τους Πρωτοετείς Φοιτητές και Φοιτήτριες στην Δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση βράβευσε ο Δήμαρχος Κηφισιάς και η Διοίκηση του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019, στο Ξενοδοχείο Domotel Kastri στην Νέα Ερυθραία. 
Η Τελετή Βράβευσης του Δήμου Κηφισιάς, έγινε προς τιμήν των εισαχθέντων από τα Λύκεια της Πόλης στην Δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων του έτους 2018. 
Χαιρετισμό και τα συγχαρητήρια απηύθυναν ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» κ. Σίσσυ Παπασπύρου και κ. Νικήτας Κόκκαλης. 
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος στην ομιλία του, τόνισε στους φοιτητές πως όπου κι αν βρίσκονται να μην ξεχνάνε την πόλη τους και πως το παρελθόν μπορεί να φορτίζει με αξία το μέλλον τους. Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Σίσσυ Παπασπύρου τους συμβούλεψε να ακούνε πάντα τις συμβουλές των γονιών και να τις προσαρμόσουν στον χαρακτήρα τους καθώς και να αγωνιστούν με υπομονή και επιμονή. Τέλος, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. και Υπεύθυνος Αθλητισμού κ. Νικήτας Κόκκαλης, τους επεσήμανε πως μαζί με τις σπουδές τους, το ήθος είναι αυτό που θα καθορίσει τη ζωή τους και πως αυτός ο τόπος περιμένει τη δική τους πρόοδο και εξέλιξη για να πάει μπροστά. 
Το 2018 από τα Λύκεια της πόλης μας εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.) 245 μαθητές και μαθήτριες οι οποίοι βραβεύτηκαν παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου, της Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» κ. Σίσσυ Παπασπύρου, του Αντιπροέδρου & Υπευθύνου Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» κ. Νικήτα Κόκκαλη, του Αντιδημάρχου Νέας Ερυθραίας κ. Μιχάλη Καυγαλάκη, των Δημοτικών Συμβούλων του κ. Παντελή Παπανικολόπουλου, της κ. Πόλυ Αστερίου, κ. Έφης Κούτση, του κ. Γιάννη Παντελεάκη, του κ. Γιώργου Σκορδίλη, του κ. Γιώργου Παπαδόπουλου, του πρώην Δημάρχου και νυν Δημοτικού Συμβούλου κ. Βασίλη Βάρσου, του Τοπικού Συμβούλου Κηφισιάς κ. Δημήτρη Σύριου, των μελών του Ν.Π.Δ.Δ. Λίλας Παπαδημητρίου, Αγγελικής Βαλασοπούλου, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Κηφισιάς κ. Παναγιώτη Αντωνιάδη και των Λυκειαρχών κ. Παναγιώτη Σπυθουράκη από το Αναξαγόρειο Λύκειο Ν. Ερυθραίας, του κ. Κωνσταντίνου Αθανασίου από το 2ο Λύκειο Κηφισιάς, κ. Ηλία Κούτσικου από το 3ο Λύκειο Κηφισιάς

Την εκδήλωση παρουσίασε η Παρουσιάστρια κ. Φωτεινή Γεωργαντά.