Ξεκίνησε η υλοποίηση του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Κηφισιάς και της Ηellas Direct για την οδική ασφάλεια

Με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο παρεμβάσεων συνεχίζεται η αναβάθμιση και η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στους δρόμους και τις διαβάσεις του Δήμου Κηφισιάς.

Δεκάδες λακκούβες αποκαταστάθηκαν με τη χρήση ψυχρής ασφάλτου υψηλής ποιότητας και μεγάλης αντοχής. Οι εργασίες θα συνεχιστούν με την συντήρηση αλλά  και την δημιουργία νέων σύγχρονων,ευρωπαϊκού τύπου διαβάσεων πεζών ακόμα και περιμετρικά των σχολικών μονάδων του δήμου μας.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Βασίλης Ξυπολυτάς τόνισε: «Τα ζητήματα οδικής ασφάλειας χρειάζονται άμεσες λύσεις με πράξεις και γι’ αυτό ο Δήμος Κηφισιάς έχει προχωρήσει στη συντήρηση του οδικού δικτύου, στην αναβάθμιση των διαβάσεων στο σύνολο της πόλης και στον προγραμματισμό νέων διαβάσεων περιμετρικά των σχολικών συγκροτημάτων με στόχο την ασφάλεια των μαθητών μας κατά την προσέλευση και την αποχώρησή τους από το σχολείο. Μέσα από τα έργα αυτά που πραγματοποιούνται με την ευγενική χορηγία της Ηellas Direct, θα ενισχυθεί σημαντικά η οδική ασφάλεια των πολιτών. Συνεχίζουμε με σχέδιο και πρόγραμμα για έναν καλύτερο Δήμο Κηφισιάς, ακόμη πιο φιλικό για τους πεζούς».

Τις εργασίες επέβλεψαν τόσο ο Αντιδήμαρχος ΤεχνικώνΕργων, Στάθης Κύρλος όσο και η προϊσταμένη της υπηρεσίας Ύδρευσης, Πηνελόπη Κάτσιανου καθώς και ο υπεύθυνος μηχανικός από το τμήμα ρύθμισης Κυκλοφοριακών Φόρτων Γ.Δορμούσης.


 

Alt
Alt
Alt