Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ (2/10)

Το Τμήμα Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού διοργανώνει εκδήλωση επιχειρηματικότητας με τίτλο «Η Επιχειρηματικότητα είναι Επιλογή», τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, η οποία θα απευθύνεται σε μαθητές λυκείων του Δήμου Κηφισιάς. Ο Δήμος Κηφισιάς δραστηριοποιείται ενεργά με σκοπό την επένδυση στους νέους και στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι να εμπνεύσει αλλά και να κινητοποιήσει τα νέα παιδιά μέσα από τις παρουσιάσεις πετυχημένων επιχειρηματιών, οι οποίοι θα εξιστορήσουν τις προσωπικές τους ιστορίες και εμπειρίες, τις επιλογές τους, τις επιτυχίες αλλά και δυσκολίες που συνάντησαν, καθώς επίσης θα αναλύσουν και επίκαιρα θέματα τα οποία έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα διαμορφωθεί ως ακολούθως:

Δρ.Γιώργος Σπιθουράκης: Συμμετείχε στο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας της Entrepreneur First στο Λονδίνο και έκανε τα πρώτα δικά του επιχειρηματικά βήματα.

κ.Κωνσταντίνος Αναστασιάδης: Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον κλάδο της ανθοκομίας και της μαζικής παραγωγής φυτών.

κα.Δανάη Μπεζαντάκου: CEO της εταιρείας Navigator Shipping Consultants Ltd. & Concept Founder – YES (Young Executives & Students) FORUM

κ.Σπύρος Μιχαλούλης: Business Development Director & Co-Founder στην εταιρεία Orientum Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας. Η Orientum δημιουργήθηκε το 2004 με σκοπό να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες στο χώρο της Συμβουλευτικής και του Επαγγελματικού́ Προσανατολισμού́, απευθυνόμενη κυρίως σε μαθητές - φοιτητές της Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης αντίστοιχα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30-12:30 στο Δημαρχείο Κηφισιάς, στην αίθουσα «Βασίλειος Γκατσόπουλος», Διονύσου 24 και Μυρσίνης 2 Κηφισιά. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος κ.Κωνσταντίνος Μπογδάνος.