ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ Φ. ΧΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Φιλαρμονική «Ανδρέας Κατεβαίνης» του Δήμου Κηφισιάς έδωσε την ετήσια επίσημη συναυλία της με χριστουγεννιάτικες και όχι μόνον επιτυχίες του Ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γεώργιου Χίου, την Κυριακή 17/12  στην Αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του Δημαρχείο Κηφισιάς.

 Ήταν μία εξαιρετική μουσική βραδιά αφιερωμένη στον αρχιμουσικό Φίλιππο Χίου μέσα από το άκουσμα των γνωστότερων ενορχηστρώσεών του.  

Στην προσφορά του Φίλιππου Χίου στη μουσική πολιτιστική κληρονομιά του Δήμου μας αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ο οποίος βράβευσε τον επί 43 έτη μαέστρο του Δήμου μας. «Η προσωπικότητα του επέδρασε στον τοπικό μας πολιτισμό. Δεν περιορίστηκε στα καθιερωμένα αλλά έγραψε συνθέσεις και έκανε εκατοντάδες ενορχηστρώσεις τις οποίες τις παρουσίαζε στις ετήσιες συναυλίες της Φιλαρμονικής» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος.

Στη συναυλία το κοινό χειροκρότησε ένθερμα τον μαέστρο και ταλαντούχους μουσικούς της Φιλαρμονικής μπάντας του Δήμου μας.