Αγιασμός στο ανακαινισμένο Παιδικό Σταθμό «Νέλλη Κοκκορίνου»

Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης του Παιδικού Σταθμού «Νέλλης Κοκκορίνου» του Δήμου Κηφισιάς μέσω του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Σταθμοί Χαράς», που υλοποιεί η ΙΚΕΑ του Ομίλου «Φουρλή». Με την συμβολή της εταιρίας δημιουργήθηκε ένα χαρούμενο και λειτουργικό περιβάλλον με νεοεξοπλισμένους χώρους που καλύπτουν τις ανάγκες των μικρών παιδιών.
Ευκαιρία να ευχαριστήσει ο Δήμος τον όμιλο Φουρλή για την προσφορά του αποτέλεσε η τελετή Αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017.
Ιδιαίτερη τιμή για τον Παιδικό Σταθμό αποτέλεσε η παρουσία της Υπεύθυνης Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου Φουρλή, Λήδας Φουρλή καθώς και υπευθύνων του προγράμματος "Σταθμοί χαράς"- ΙΚΕΑ. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ευχαρίστησε το κατάστημα ΙΚΕΑ και προσωπικά την κ. Φουρλή για την γενναιόδωρη προσφορά τους στον παιδικό σταθμό της Κηφισιάς και απένειμε τιμητική πλακέτα.
Συγκινητική ήταν η στιγμή όπου τα παιδάκια του σταθμού έδωσαν στην κ. Φουρλή ένα δώρο-έκπληξη που ετοίμασαν με πολύ αγάπη!
Στον αγιασμό του σταθμού παρέστησαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Εντεταλμένος σύμβουλος των Παιδικών Σταθμών Γιάννης Παντελεάκης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ "Δημήτριος Βικέλας" Αχιλλέας Κουρέπης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βαγγέλης Αυλήτης και Παναγιώτης Ραυτόπουλος, η Προϊσταμένη Δ/νσης Κοινωνικών Υπηρεσιών Σμαράγδα Πετρίδου και ο Προϊστάμενος Γιάννης Κασιμάτης.