Έως 31/12 οι αιτήσεις για ρύθμιση οφειλών προς τους ΟΤΑ

Ο Δήμος Κηφισιάς ενημερώνει τους πολίτες πως παρατείνεται έως το τέλος του χρόνου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων τους, για ευνοϊκή ρύθμιση των οφειλών τους προς τους ΟΤΑ.
Συγκεκριμένα το Υπουργείο Εσωτερικών με σχετική απόφαση που εξέδωσε και η οποία δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ (Άρθρο 6 – ΦΕΚ Α’ 145 30 ΣΕΠ 2019), παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων πολιτών προς τους Δήμους και τα Νομικά  τους Πρόσωπα, για ευνοϊκή ρύθμιση των οφειλών τους προς τους ΟΤΑ έως το τέλος του χρόνου. 
 

Ειδικότερα, στην απόφαση διευκρινίζεται πως για οφειλές που έχουν βεβαιωθεί ή θα βεβαιωθούν έως και τις 29 Νοεμβρίου του 2019, οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για υπαγωγή στην ευνοϊκή ρύθμιση έως και τις 31 Δεκεμβρίου του 2019.

Ως εκ τούτου καλούνται οι πολίτες που διατηρούν οφειλές προς το Δήμο Κηφισιάς και τα Νομικά του Πρόσωπα, να επικοινωνήσουν με την Ταμειακή Υπηρεσία (τηλ 2132007181-283) για περισσότερες διευκρινίσεις και προκειμένου να επωφεληθούν από τις ευνοϊκούς όρους της ρύθμισης οφειλών.

Η αίτηση του οφειλέτη για υπαγωγή στη ρύθμιση υποβάλλεται το αργότερο έως και τις 31/12/2019 στο Δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης 2).