Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς#Jobday

Ο Δήμος Κηφισιάς υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Επιχειρηματικότητας-Αγοράς Εργασίας, Πολιτικής Προστασίας και Φροντίδας Ηλικιωμένων,  διοργανώνει για τρίτη χρονιά σε συνεργασία με το skywalker.gr την Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς#Jobday. Πρόκειται για μία δράση που περιλαμβάνει εργαστήρια αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων, προσωπικό coaching και δωρεάν αξιολόγηση βιογραφικών σημειωμάτων. Επίσης, τη φετινή χρονιά θα πραγμαποιηθούν για πρώτη φορά δωρεάν τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού.

Η δράση απευθύνεται σε όσους βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας και όσους ενδιαφέρονται να αναπτύξουν συγκεκριμένες επαγγελματικές δεξιότητες, καθώς επίσης στοχεύει στην ενδυνάμωση των νέων στο ξεκίνημα της επαγγελματικής σταδιοδρομίας τους μέσα από την ενεργή συμμετοχή τους. Το προσωπικό coaching θα είναι εστιασμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του υποψηφίου και ο coach θα συμβάλει βοηθώντας τον ενδιαφερόμενο να βελτιωθεί, να αναπτυχθεί και να μάθει πως να πετυχαίνει τους στόχους του και να διαχειρίζεται τις προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις. Παράλληλα στο χώρο θα λειτουργεί Κέντρο Σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος (CV center), το οποίο θα προσφέρει επαγγελματική υποστήριξη για τη συγγραφή και την ορθή δόμηση του βιογραφικού σας σημειώματος.

Η Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς#Jobday θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Αthens Tech College, Τατοΐου 2 & Όθωνος 77, Κηφισιά, το Σάββατο 11 Μαΐου από τις 11:00 έως τις 18:00.
Χορηγός φιλοξενίας είναι το Athens Tech College. Το προσωπικό coaching θα πραγματοποιηθεί από τους Πιστοποιημένους Επαγγελματίες Coaches του Hellenic Coaching Association (HCA), το Κέντρο Σύνταξης Βιογραφικού από την εταιρεία CV Experts και τα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού από την εταιρεία ΝΝ. 

Περισσότερες πληροφορίες- Αιτήσεις https://jobdays.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1100&Itemid=4088

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.