«Kifissia in action»

«Kifissia in action», μια νέα πρωτοποριακή εφαρμογή του Δήμου Κηφισιάς, είναι διαθέσιμη δωρεάν σε όλους τους πολίτες μέσω smartphone με λειτουργικό σύστημα Android και iOS . Η Διοίκηση του Δήμου και ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος κατάφεραν να εξασφαλίσουν, χωρίς οικονομικό κόστος, την συγκεκριμένη εφαρμογή με δωρεά της εταιρίας PublicOTA.
Με την ολοκληρωμένη ψηφιακή εφαρμογή ο Δημότης μέσω του κινητού του τηλεφώνου έρχεται πιο κοντά στον Δήμο. Η εφαρμογή περιέχει κατηγορίες όπως Αιτήματα πολιτών, Μηνύματα Ενημέρωσης των Δημοτών, Χρήσιμα σημεία του Δήμου κ.α. Είναι ευέλικτη καθώς υπάρχει η δυνατότητα να προστεθούν νέες κατηγορίες ώστε να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια κάθε πολίτη.
Οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν άμεσα να υποβάλλουν τα αιτήματα τους, απλώς με την λήψη και αποστολή μιας φωτογραφίας κάποιου προβλήματος με μικρή περιγραφή. Το πρόβλημα θα τίθεται άμεσα σε γνώση της αρμόδιας υπηρεσίας. Επίσης θα μπορούν να ενημερώνονται για τρέχοντα θέματα του Δήμου (κλειστοί δρόμοι λόγω έργων κ.α. ).
Με το «Kifissia in action» ο Δήμος μας βελτιώνει την ήδη υπάρχουσα εφαρμογή «Αιτήματα Καθημερινότητας Πολιτών» που λειτουργεί μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου www.kifissia.gr ενισχύει το Γραφείο Δημότη τηλ 2132007272 και διευρύνει την επικοινωνία με τους πολίτες.
Για την εγκατάσταση της εφαρμογής Kifissia in Action σε συσκευή με λειτουργικό σύστημα Android, κάνουμε τα εξής:
1. Ανοίξτε την εφαρμογή Google Play Store (Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στο play.google.com) 
2. Αναζητήστε την εφαρμογή πληκτρολογώντας : Kifissia in Action 
3. Επιλέξτε την Εφαρμογή «Kifissia in Action»
4. Πατήστε «Εγκατάσταση» 
5. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη, για να ολοκληρώσετε τη εγκατάσταση.
Για την εγκατάσταση της εφαρμογής Kifissia in Action σε συσκευή με λειτουργικό σύστημα iOS, κάνουμε τα εξής:
Μεταβείτε στο App Store από το iPhone ή το iPad για να αναζητήσετε την εφαρμογή.
Πατήστε «Αναζήτηση» για να χρησιμοποιήσετε ένα πληκτρολόγιο για να βρείτε την εφαρμογή.
Αναζητήστε την εφαρμογή πληκτρολογώντας : Kifissia in Action 
Όταν βρείτε την εφαρμογή, πατήστε «Λήψη».
Μπορεί να χρειαστεί να επαληθεύσετε το Apple ID σας, για να ολοκληρώσετε τη λήψη ή την αγορά σας. Μπορεί, δηλαδή, να σας ζητηθεί να εισαγάγετε το συνθηματικό σας ή να χρησιμοποιήσετε το Touch ID ή το Face ID, αν τα έχετε ρυθμίσει.