66η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς 29 Μαΐου- 14 Ιουνίου

Το Άλσος Κηφισιάς προετοιμάζεται για να φιλοξενήσει την 66η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς. Από την πρώτη μέρα που η επιτροπή Λοιμωξιολόγων έδωσε το πράσινο φως για την διεξαγωγή της έκθεσης ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης από τα συνεργεία και το προσωπικό τόσο του Δήμου Κηφισιάς όσο και του Νομικού Προσώπου, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για τις 29 Μαΐου όπου ανοίγει τις πύλες της, η γιορτή των λουλουδιών του Δήμου μας.
Τα μέλη του ΝΠΔΔ «Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς» και ο πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Γιάννης Παντελεάκης με ομόφωνες αποφάσεις στηρίζουν ένθερμα την πιο αναγνωρίσιμη στο χώρο της Ελληνικής ανθοκομίας, έκθεση σε όλη τη χώρα. Αυτό καταδεικνύεται και με μια σειρά αποφάσεων οι οποίες ελήφθησαν κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της, τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020. Μεταξύ άλλων αποφασίστηκαν τα εξής:
- Η τιμή του εισιτηρίου εισόδου στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς ορίζεται στο ποσό του ενός ευρώ. Τις καθημερινές (από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή) η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό από την έναρξη της έκθεσης στις 10:00 μέχρι τις 16:00. Εξαιρούνται τα Σαββατοκύριακα
Καθ' όλη τη διάρκεια της Έκθεσης θα εισέρχονται δωρεάν τις ώρες και ημέρες που επιβάλλεται η καταβολή εισιτηρίου:
• Άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Ο.Α.Ε.Δ.. Θα πρέπει να επιδεικνύουν πρόσφατη Βεβαίωση Ανεργίας (που έχει ισχύ 30 ημέρες από την έκδοση της)
• Τα παιδιά έως 12 ετών (δεν απαιτείται η επίδειξη δικαιολογητικού, καθώς η φυσική παρουσία του παιδιού πιστοποιεί ότι ανήκει στη συγκεκριμένη κατηγορία δικαιούχων)
• Τα άτομα με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.), με την επίδειξη της ειδικής Ετήσιας Κάρτας Ελεύθερης Μετακίνησης που τους χορηγείται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Διευθύνσεων Πρόνοιας του Ν. Αττικής.
• Οι υπάλληλοι του Δήμου Κηφισιάς και των ΝΠΔΔ του με την επίδειξη της κάρτας προσωπικού και της αστυνομικής τους ταυτότητας.
-Έκπτωση 30% για τους εκθέτες που θα συμμετάσχουν στην φετινή έκθεση και ποσοστό έκπτωσης τουλάχιστον 10% για τους φετινούς συμμετέχοντες στην επόμενη Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς.
Ο πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς Γιάννης Παντελάκης τόνισε:
«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης διοργανώνουμε φέτος την 66η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο για την εμπιστοσύνη του. Ευχαριστώ τα μέλη του Δ.Σ. της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς που στηρίζουν τον Κηφισσιώτικο θεσμό. Ευχαριστώ όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις για το κλίμα ομοψυχίας, τις προτάσεις και τις ιδέες. Κάποιες από αυτές προσπαθούμε ήδη να υλοποιήσουμε. Σε κλίμα συναίνεσης προχωρούμε στην πρώτη έκθεση στην χώρα μας, μετά την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοιό. ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ εργαζόμαστε προκειμένου να κάνουμε την πιο όμορφη και ασφαλή Ανθοκομική Έκθεση».