ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΣΕ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΗΦΙΣΙΑ!!!

ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΣΕ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΗΦΙΣΙΑ!!!

 

Έλαμψε η Νέα Ερυθραία και η Κηφισιά από τη φωταγώγηση των δύο Χριστουγεννιάτικων δέντρων!!!

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Νέα Ερυθραία και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου αντίστοιχα στην Κηφισιά.

Πριν το άναμμα του δέντρου πραγματοποιήθηκε η συναυλία της παιδικής χορωδίας των ταλαντούχων Μικρών Τροβαδούρων Κηφισιάς στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας με μαέστρο το Στάθη Ουλκέρογλου τραγουδώντας όμορφες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ακολούθησε η συναυλία του εξαιρετικά επιτυχημένου urban pop μουσικού συγκροτήματος VEGAS, αλλά και με τη συμμετοχή των παιδιών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας, σε ένα εορταστικό πρόγραμμα που άρεσε ιδιαίτερα στο κοινό, το οποίο παρευρέθηκε αψηφώντας το τσουχτερό κρύο, παίζοντας όλες τις γνωστές τους επιτυχίες κι όχι μόνο.

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου έγινε από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, ο οποίος χάρισε στον κόσμο θερμές Χριστουγεννιάτικες ευχές!!!

Με γιορτινή διάθεση και με μεγάλη προσέλευση κόσμου, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς, πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο!!!

Την ίδια ώρα δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της Κηφισιάς, δημιουργώντας μια φαντασμαγορική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!!!

Ο Δήμαρχος συνεχάρη την ταλαντούχα Τάμτα για το κέφι και την θετική ενέργεια που μετάδωσε καθ’όλη τη διάρκεια της συναυλίας της , τόνισε πως φέτος ο Δήμος μας είναι πιο στολισμένος από ποτέ και μετέδωσε στον κόσμο τις πιο θερμές ευχές του για κοινωνική αλληλεγγύη, αγάπη και υγεία!!!

Εκατοντάδες πολίτες είχαν μαζευτεί από νωρίς, για να παρακολουθήσουν την παιδική χορωδία των Μικρών Τροβαδούρων Κηφισιάς αλλά και την λαμπερή Τάμτα, με την εξαιρετική φωνή της. Η Τάμτα έμεινε για πάνω από δύο ώρες στη σκηνή δίνοντας μια μοναδική συναυλία!!!

Με την αστείρευτη ενέργεια, το κέφι και το ταμπεραμέντο της, ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους, τραγουδώντας όλες τις γνωστές της επιτυχίες, αλλά και πολλές ξένες επιτυχίες και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Στη φωταγώγηση και των δύο Χριστουγεννιάτικων δέντρων παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Σταύρος Ζαπάντης, ο Αντιπρόεδρος Αχιλλέας Κουρέπης, ο Αντιδήμαρχος Κηφισιάς Βαγγέλης Αυλήτης, ο Αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης, η Αντιδήμαρχος Κηφισιάς Σίσσυ Παπασπύρου, ο Αντιδήμαρχος Εκάλης Δημήτρης Λιανός, ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής Κηφισιάς Γιώργος Κομιανός, η Πρόεδρος του Μενάνδρου Πόλυ Αστερίου, ο Πρόεδρος της Κοινωνικής Μέριμνας Απόστολος Κασιούρας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Μωράκης, η Δημοτική Σύμβουλος Κηφισιάς Ζέτη Κασσιμάτη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς Γιάννης Παντελεάκης, η Δημοτική Σύμβουλος Κηφισιάς Σάντυ Πατρινού, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς Παντελής Παπανικολόπουλος, η Δημοτική Σύμβουλος Κηφισιάς Ευγενία Παπαδήμα, η Δημοτική Σύμβουλος Νέας Ερυθραίας Κλεοπάτρα Χατζοπούλου, ο Κοινοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς Δημήτρης Σύριος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης Λίλα Δραγώνα και πολλοί άλλοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι.