Συγκλονιστική η συναυλία του μουσικοσυνθέτη Γιώργου Χατζηνάσιου στην Κηφισιά

01Σεπ

Συγκλονιστική η συναυλία του μουσικοσυνθέτη Γιώργου Χατζηνάσιου στην Κηφισιά

«Ένα πιάνο δύο φωνές»

Συγκλονιστική ήταν η συναυλία του αγαπημένου μουσικοσυνθέτη Γιώργου Χατζηνάσιου «Ένα πιάνο δύο φωνές» που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31 Αυγούστου στο κατάμεστο από κόσμο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς!!!

Ο σπουδαίος συνθέτης και πιανίστας Γιώργος Χατζηνάσιος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό καθηλώνοντας τον κόσμο της Κηφισιάς, κι όχι μόνο, παίζοντας τις πιο γνωστές επιτυχίες του από τη δεκαετία του ’70 έως και σήμερα.

Μαζί του ήταν ο δεξιοτέχνης στο μπουζούκι Γιώργος Παχής και δύο από τους πλέον ταλαντούχους και καταξιωμένους ερμηνευτές, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Μαίρη Στεφανακίδη.

Μία ολοκληρωμένη μουσική παράσταση που απόλαυσε το κοινό σιγοτραγουδώντας όλα τα αγαπημένα τραγούδια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη!!!

Στο τέλος της συναυλίας ο Γιώργος Χατζηνάσιος ευχαρίστησε θερμά το κοινό και όλους τους συντελεστές που έλαβαν μέρος και βοήθησαν για την περάτωση της εκδήλωσης.

Στη συναυλία παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Αχιλλέας Κουρέπης, ο οποίος απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό στην έναρξη της συναυλίας, ο Αντιπρόεδρος Νικήτας Κόκκαλης, η Αντιδήμαρχος Κηφισιάς Σίσσυ Παπασπύρου, η Πρόεδρος του «Μενάνδρου» Πόλυ Αστερίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς Γιάννης Παντελεάκης και τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Λίλα Παπαδημητρίου, Στέλλα Κονιτοπούλου, Κατερίνα Κροντηρά, Αγγελική Βαλασοπούλου και Ρόζα Κουτσούκου.

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.