Συγκλονιστική ήταν η Κατερίνα Διδασκάλου στην παράσταση «Η πόρνη από πάνω»

17Ιουλ

Συγκλονιστική ήταν η Κατερίνα Διδασκάλου στην παράσταση «Η πόρνη από πάνω»

«Η πόρνη από πάνω»

Συγκλονιστική ήταν η Κατερίνα Διδασκάλου την Πέμπτη 13 Ιουλίου στην θεατρική παράσταση «Η πόρνη από πάνω» στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς!!!

Μια παράσταση σε κείμενο του Αντώνη Τσιπιανίτη και σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη που μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης.

Στο κατάμεστο από κόσμο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς, η Κατερίνα Διδασκάλου, σ’ έναν ρόλο «κόντρα», εκείνον της καταπιεσμένης γυναίκας που ξεσπαθώνει μετά την κηδεία του συζύγου της, καθήλωσε κυριολεκτικά το κοινό με την ερμηνεία της!!!

Μια ερμηνεία εσωτερική και συνάμα γεμάτη με συναισθηματική εκφραστικότητα, σ’ έναν ανατρεπτικό μονόλογο!!!

Μια εξαιρετική παράσταση με δυνατές συγκινήσεις και χιούμορ, αναδεικνύοντας κι αναλύοντας δύσκολες αλήθειες και ψεύτικα όνειρα, γεμάτα πόνο δοσμένα μέσα από το εξαιρετικό κείμενο του Αντώνη Τσιπιανίτη!!! 
 
Η σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη έφερε στην επιφάνεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σπουδαίο κείμενο του Αντώνη Τσιπιανίτη δίνοντας στην Κατερίνα Διδασκάλου τη δυνατότητα να χαρίσει στο κοινό μια ρεαλιστική και ταυτόχρονα συγκλονιστική ερμηνεία…

Στη θεατρική παράσταση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Αχιλλέας Κουρέπης, η Πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ Έφη Κούτση και τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Ελευθερία Ρούσσου και Κατερίνα Λέλου.

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.