Ρεσιτάλ ερμηνείας λυρικού τραγουδιού στο Aίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς

ΡΕΣΙΤΑΛ ΛΥΡΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ με τον καταξιωμένο πιανίστα Στέφανο Νικοτιάν και την διακεκριμένη Σοπράνο Έλλη Αναστασοπούλου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και παραβρέθηκαν στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς την Παρασκευή 12 Ιουλίου.
Μέσα σε μια καλοκαιρινή υπέροχη βραδιά και κάτω από τον φεγγάρι που έλουζε τον Αττικό Ουρανό στην πόλη της Κηφισιάς οι λάτρεις της Κλασικής Μουσικής απόλαυσαν την Σοπράνο Έλλη Αναστασοπούλου να κάνει τραγουδιστικό ρεσιτάλ ερμηνείας λυρικού τραγουδιού με την υπέροχη φωνή της και να ερμηνεύει αγαπημένες άριες του Puccini, του Verdi και Donizetti.
Το πρώτο μέρος της συναυλίας ο καταξιωμένος πιανίστας Στέφανος Νικοτιάν ερμήνευσε τις σονάτες 14 Nr:1 (Allergo, Allegretto-Trio, Rondo-Allergo και 57 Νr: Appassionata, Allergo essai, Andante co moto, Allergo ma nono troppo- Presto του Ludwing Van Beethoven.
Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς η διακεκριμένη Σοπράνο Έλλη Αναστασοπούλου μαζί με την απαραίτητη θεατρικότητα που ήθελε η κάθε άρια, ερμήνευσε αγαπημένες άριες του Donizette, Verdi, Puccini και καντσονέτες του C.Gounod, F.lehar, j. Offenbach, E. di Capu και l. Lara.
Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή της βραδιάς όταν η Έλλη Αναστασοπούλου τραγούδησε αγαπημένα ελληνικά τραγούδια και οι θεατές τραγουδούσαν όλοι μαζί με την Έλλη Αναστασοπούλου το ''Λες και ήταν χθες'' του Κώστα Γιαννίδη, '' Η πρώτη αγάπη'' του Νίκου Χατζηαποστόλου και το ''Σφίξε με'' του Θανάση Σακελλαρίδη θυμίζοντας στο κοινό παλιές καλές εποχές στην πόλη της Κηφισιάς. 
Την παρουσίαση της βραδιάς την έκανε η κα. Πόλυ Αστερίου πρόεδρος της <<Μένανδρος Α.Ε.>> και παραβρέθηκε η κ. Μαρία- Χριστίνα Τσιάμα Δημοτική Σύμβουλος, Εντεταλμένη για την εποπτεία του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Κηφισιάς <<Νίκος Αντωνόπουλο>> καθώς και πλήθος κόσμου.