Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος στην 11η Εμπορική Έκθεση Μαθητικής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος  στην 11η Εμπορική Έκθεση Μαθητικής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 11η Εμπορική Έκθεση Μαθητικής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, την προηγούμενη εβδομάδα, στο Τhe Mall Athens.

Η έκθεση τελεί και υπό την αιγίδα του Δήμο Κηφισιάς. Ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος βρέθηκε στην έκθεση συνοδευόμενος και από τον Αντιδήμαρχο Επιχειρηματικότητας Βαγγέλη Αυλήτη. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς συνεχάρη θερμά τα παιδιά για τη δουλειά τους, το ΣΕΝ/JA Greece, μίλησε για τα οφέλη της νεανικής επιχειρηματικότητας και τόνισε ότι θα είναι δίπλα στους μαθητές και τις μαθήτριες για να τους στηρίξει σε ότι χρειαστούν. «Έχουμε χρέος να σταθούμε δίπλα σε αυτά τα παιδιά με κάθε τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θωμάκος και συμπλήρωσε: «Η δράση των παιδιών αποδεικνύει ότι υπάρχει ελπίδα και αισιοδοξία. Αυτή είναι η ανάπτυξη και η πρωτογενής παραγωγή που έχει ανάγκη η πατρίδα μας».

Ο κ. Θωμάκος στην συνέχεια επισκέφθηκε τα περίπτερα όπου τα παιδιά παρουσιάζουν τα προϊόντα τους. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς στάθηκε ιδιαίτερα στα περίπτερα των σχολείων του Δήμου μας και συνομίλησε με τους μαθητές και τους καθηγητές τους.

Να σημειώσουμε πως τα παιδιά θα καταθέσουν στο ΣΕΝ/JA Greece τα επιχειρηματικά τους σχέδια, θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή και οι 10 καλύτερες μαθητικές επιχειρήσεις, θα διαγωνιστούν για να αναδειχθεί η «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2016-2017».

Η νικήτρια ομάδα θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό του Junior Achievement Europe.