Με λαμπρότητα ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στον Δήμο Κηφισιάς

Με την αρμόζουσα λαμπρότητα, τιμή και περηφάνια, πραγματοποιήθηκε και φέτος ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, στον Δήμο Κηφισιάς.

Ο εορτασμός ξεκίνησε από τον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Νέα Ερυθραία, όπου τελέσθηκε Δοξολογία, κατά την οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος.

Μετά την δοξολογία ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Πεσόντων στη Νέα Ερυθραία και κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο και εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας και των Πολιτικών Κομμάτων.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος στον Πανηγυρικό της Ημέρας,  αναφέρθηκε στους αγώνες των προγόνων μας αλλά και τη σημασία που έχει σήμερα η επανάσταση του 1821. Δείτε την ομιλία του Δημάρχου Κηφισιάς (εδώ)

Οι εορταστικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την παρέλαση μαθητών, προσκόπων και αθλητικών σωματείων  υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Κηφισιάς.

Ο εορτασμός της επετείου ολοκληρώθηκε  με τις χορευτικές ομάδες του 1ου Δημοτικού Σχολείου και του 1ου Γυμνασίου Νέας Ερυθραίας σε Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.