Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας των Υπηρεσιών της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας

Μέσα σε μια ιδιαίτερα ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Υπηρεσιών της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας, παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Μιχάλη Καυγαλάκη.
Η τελευταία κοπή πίτας για το Δήμο Κηφισιάς για αυτή τη χρονιά, όπου τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, ο Αντιδήμαρχος Εκάλης κ. Αχιλλέας Κουρέπης, η πρόεδρος της ΔΕΠ κα Κατερίνα Καραλή. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά, ενώ στη συνέχεια έκανε μία σύντομη αναδρομή στα μεγάλα έργα που έχουν υλοποιηθεί και σε αυτά που δρομολογούνται στη Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας.

Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας κ. Μιχάλης Καυγαλάκης ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για τις προσπάθειες που καταβάλουν και τόνισε ότι η εξυπηρέτηση των πολιτών και η άριστη συνεργασία μεταξύ όλων των Υπηρεσιών του Δήμου αποτελούν προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής. Εδώ όλοι, όλα αυτά τα χρόνια της Αντιδημαρχίας, είμαστε σαν μια οικογένεια και έτσι θα συνεχίσουμε!!! και έτσι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί με τη γνώση και την εμπειρία μας αλλά και την καλή διάθεση, να δουλέψουμε για τα θέματα της πόλης μας και να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε!!!