Η Αθλητούπολη του Δήμου μας

Το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, διεξήχθη στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο η ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ. Πρόκειται για εκδήλωση του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ» όπου πραγματοποιούνται οι αθλητικές επιδείξεις όλων των Παιδικών Αθλητικών Προγραμμάτων του.
Το Κλειστό Γυμναστήριο του Ζηρινείου Δημοτικού Σταδίου γέμισε από τους γονείς και τους φίλους των 250 παιδιών που συμμετέχουν στα Αθλητικά Προγράμματα του Δήμου Κηφισιάς. Συγκεκριμένα, για τα προγράμματα που πραγματοποιούνται σε όλη την διάρκεια της χρονιάς στο Ζηρίνειο Στάδιο, στο Αθλητικό Κέντρο Αδαμών, στο Αθλητικό Κέντρο Άνω Κηφισιάς καθώς και στο «Σπίτι του Αθλητισμού» στην Ν.Ερυθραία.
Συγκεκριμένα έγιναν επιδείξεις των τμημάτων Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής, Μοντέρνου Χορού, Κid Υoga,Ξιφασκίας, Judo και Kαράτε.
Το θέαμα ήταν εκπληκτικό και το χειροκρότημα απλόχερο αφού η προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά ήταν αντάξια των προσδοκιών των προπονητών που είχαν την επιμέλεια των προγραμμάτων τους.
Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος τόνισε ότι ο σπόρος του αθλητισμού είναι τα Δημοτικά Προγράμματα «ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» όπου κάθε παιδί, ανεξαρτήτως δυνατοτήτων, μπορεί να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο άθλημα της αρεσκείας του. Επίσης, παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ «Δ.ΒΙΚΕΛΑΣ» κ. Αχιλλέας Κουρέπης ο οποίος καλωσόρισε γονείς και παιδιά, ο Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ.Νικήτας Κόκκαλης καθώς και ο κ. Γιάννης Παντελεάκης Eντεταλμένος Σύμβουλος Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.