Εφαρμογή του Δήμου Κηφισιάς για εύρεση εργασίας

Ένα πρωτοποριακό εργαλείο που βοηθά τους δημότες μας με εξαιρετικά εύκολο τρόπο να βρουν την κατάλληλη εργασία, λειτουργεί πλέον στον Δήμο Κηφισιάς και είναι από σήμερα διαθέσιμο και μέσω του portal www.kifissia.gr
Πρόκειται για μια πλατφόρμα η οποία εξασφαλίζει υψηλή αποτελεσματικότητα, συνδυάζοντας όλες τις δημοσιευμένες θέσεις εργασίας του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, με χαρακτηριστικά ανέργων δημοτών.
Η διαδικτυακή πλατφόρμα ενημερώνεται καθημερινά και περιλαμβάνει:
• Τις υπάρχους θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.
• Τις ανοιχτές προκηρύξεις στον δημόσιο τομέα.
• Τα τρέχοντα προγράμματα του ΟΑΕΔ.
Με αυτόν τον τρόπο ο Δήμος μας έρχεται να βοηθήσει τους ανέργους συνδημότες μας δίνοντάς τους εύκολα πληροφορίες για τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας ανά την Ελλάδα.
Με την εν λόγω πλατφόρμα υπάρχει η καινοτόμα δυνατότητα του συνδυασμού των χαρακτηριστικών κάθε προσφερόμενης θέσης εργασίας με τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά του ανέργου. Έτσι κάθε άνεργος μπορεί να ενημερώνεται αυτόματα μόνο για τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας που τον αφορούν, αφού προηγουμένως στείλει το βιογραφικό του στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς (τηλ. 2108082994).
Επίσης μέσω της εν λόγω εφαρμογής αναδεικνύεται η τοπική επιχειρηματικότητα με τη δυνατότητα καταχώρησης τοπικών αγγελιών των επιχειρηματιών του Δήμου μας για τις θέσεις εργασίας που προσφέρει η επιχείρησή τους. Επισκεφτείτε το portal του Δήμου Κηφισιάς www.kifissia.gr για να δείτε την εφαρμογή

http://719532551.winzone50.grserver.gr/GDPR_form.aspx?terminal_id=5634