Ενθουσίασε τους μικρούς μας φίλους η παιδική θεατρική Παράσταση “Το βέλος που δεν πληγώνει’’

Με παιδικές φωνές και παιδικά χαμόγελα από τους μικρούς μας φίλους γέμισε το Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς την Παρασκευή 19 Ιουλίου για να παρακολουθήσουν την παιδική θεατρική Παράσταση ‘’Το βέλος που δεν πληγώνει’’ του Βασίλη Μαυρογεωργίου από την Θεατρική Ομάδα Χιλιοδέντρι στο πλαίσιο του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.
Μια ξεχωριστή παιδική Θεατρική παράσταση με χιούμορ, έντονη δράση, ευρηματικά σκηνικά, κουστούμια, μουσική, χορό, δράκους, και πολλές εκπλήξεις.
Ένα έργο που μιλάει για τους ανθρώπους εκείνους που παρασυρόμενοι από τη δίψα τους για πλούτη και δόξα, παραμερίζουν αξίες όπως η φιλία, η δικαιοσύνη, εντιμότητα.
Σ’ ένα φτωχό βασίλειο ο Βασιλιάς και οι δύο σύμβουλοι του αχώριστοι φίλοι πρώην γενναίοι τοξοβόλοι προσπαθούν να βρουν μια λύση για να σώσουν το βασίλειο και το λαό από την πείνα και την εξαθλίωση.
Αποφασίζουν να διαδώσουν μια φήμη ότι στο βασίλειο υπάρχει ένας δράκος, αποσκοπώντας στο να προσελκύσουν ξένους επισκέπτες στη χώρα και οικονομικά οφέλη.
Όταν ένας σύμβουλος αντιδρά σ’ αυτό το ψέμα τότε οι σχέσεις των τριών δοκιμάζονται.
Τι θα συμβεί όταν εμφανιστεί ένας αληθινός δράκος, θα καταφέρει ο τρίτος φίλος να αποκαλύψει την απάτη;
Η απληστία θα υπερισχύσει;
Εξαιρετικές ερμηνείες του Θάνου Αλεξίου, Γιώργου Λιάκο και της Σοφίας Τσινάρη που έκανε την διασκευή και την σκηνοθεσία του έργου.
Η μουσική ήταν του Δημήτρη Παπαγεωργίου, η Κινησιολογία της Ιωάννας Ταμπαξή και τα σκηνικά και τα κουστούμια της Βάγιας Παρασκευά.
Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.