Ενθουσίασε η οπερέτα "Πρώτη αγάπη"


Την αισθηματική οπερέτα του Νίκου Χατζηαποστόλου σε δύο πράξεις από την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής ‘’ Η πρώτη αγάπη’’, σε συμπαραγωγή με την ομάδα του μουσικού θεάτρου Ραφή, είχε την ευκαιρία να απολαύσει το Θεατρικό κοινό της Κηφισιάς, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο κατάμεστο από κόσμο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς.
Η υπόθεση του έργου εξελίσσεται στην Ελλάδα του 1920, όπου μέσα από τα μάτια δύο ερωτευμένων νέων του Νίκου(Διονύση Τσαντίνη) και της Ελένης(Αναστασίας Κοτσάλη) ζωντανεύει η Ελλάδα του μεσοπολέμου μέσα από τις νοσταλγικές μελωδίες και τους τρυφερούς στίχους των τραγουδιών.
Εκπληκτικές ήταν και οι ερμηνείες της Λητώς Μεσσήνη ως μιας όμορφης ζωντοχήρας που μπαίνει στη ζωή του Νίκου(Διονύση Τσαντίνη) και του Γιώργου Ρούπα ως Μιχαλάκη ως φίλος του Νίκου.
Την οπερέτα πλαισίωναν οι μουσικοί Δημήτρης Τίγκας (κοντραμπάσο),Μάριο Αδρόβερ Πάρδο (κλαρινέτο, κρουστά) και ο Σταμάτης Πασόπουλος (ακορντεόν)
Η σκηνοθεσία και η δραματουργική επεξεργασία ήταν του Προμηθέα Αλειφερόπουλου, τα σκηνικά και τα κουστούμια της Χριστίνας Σπανού, ενώ η ενορχήστρωση και η διασκευή ήταν του Μιχάλη Παρασκάκη.
Την οπερέτα μεταξύ των άλλων την παρακολούθησαν η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού ‘’Δημήτριος Βικέλας’’ κ. Σίσσυ Παπασπύρου, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος των Παιδικών Σταθμών και Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς Γιάννης Παντελεάκης, η νέα Δημοτική Σύμβουλος κ. Λίλα Παπαδημητρίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.