Απολύμανση με την μέθοδο υπεριωδών ακτίνων UVC

Η εταιρεία UVRAID προσέφερε στο Δήμο Κηφισιάς  δωρεάν απολύμανση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου πριν την χρήση της, για ένα χρόνο, με την μέθοδο υπεριωδών ακτινών UVC. Ευχαριστούμε τον κ. Σπύρο Τόγια Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρίας και συμπολίτη μας για την προσφορά του.

Πρόκειται για μια καινοτόμο υπηρεσία μη χημική και φιλική προς το περιβάλλον από μια τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιείται για δεκαετίες σε νοσοκομειακούς κυρίως χώρους.  Στη χώρα μας προσφέρεται μέσω πιστοποιημένων συνεργατών με εφαρμογές σε υπηρεσίες εδάφους αεροδρομίων, εταιρίες καθαριότητας & συντήρησης ξενοδοχείων και φιλοξενίας, εταιρίες καθαριότητας & συντήρησης εμπορικών και διοικητικών χώρων κ.α.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δόθηκε η ευκαιρία να προσφέρουμε στον Δήμο μας την υπηρεσία μας με απώτερο στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του Κορονοιού. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο και το δημοτικό συμβούλιο και παραμένουμε στην διάθεση του Δήμου.» δήλωσε ο κ. Σπύρος Τόγιας.

 Ο  πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Σταύρος Ζαπάντης με την σειρά του δήλωσε: «Κυρίαρχο μέλημά μας είναι η ασφάλεια όλων των συμπολιτών και εργαζομένων μας. Ο Δήμος μας καινοτομεί με την νέα αυτή οικολογική υπηρεσία αποστείρωσης συγκεκριμένων χώρων του δημαρχείου μας. Ευχαριστούμε την εταιρεία και τον κ. Τόγια για την προσφορά τους.»