Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς

16Οκτ

Κατάμεστη η αίθουσα στην ομιλία του Ομότιμου Καθηγητή Εγκληματολογίας ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΟΥΣΗ

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα στην εξαιρετική ομιλία του Ομότιμου Καθηγητή Εγκληματολογίας ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΟΥΣΗ, με τίτλο : «ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ», στο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (Δημοτική Βιβλιοθήκη) του Δήμου Κηφισιάς.

16Οκτ

‘’Οι οδοντογλυφίδες έγιναν έργα τέχνης μέσα από τα χέρια του Τάκη Οικονομόπουλου’’

Μπορεί ένας πετυχημένος τερματοφύλακας από την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών, που πέρασε από την Ελλάδα και να φτάσει έως τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο γήπεδο του Γουέμπλεϊ, εναντίον του Άγιαξ με την ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού, να είναι και ένας επιτυχημένος ταλαντούχος ζωγράφος και μάλιστα με πολύ καλά και επιτυχημένα έργα ζωγραφικής.

16Οκτ

Εξαιρετική η συναυλία με την ορχήστρα ACADEMICA του Ωδείου Αθηνών

Mια μοναδική συναυλία με την ορχήστρα ACADEMICA του Ωδείου Αθηνών στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Η κλασική μουσική κοντά σου» είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι λάτρεις της κλασσικής μουσικής την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του Δημαρχείου Κηφισιάς.

10Οκτ

Νέος Κύκλος Διαλέξεων στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Κηφισιάς με τον Ομότιμο Καθηγητή Εγκληματολογίας ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΟΥΣΗ

Στο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ του ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ξεκινά ΝΕΟΣ Κύκλος Διαλέξεων, τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, με ομιλητή τον Ομότιμο Καθηγητή Εγκληματολογίας ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΟΥΣΗ.

08Οκτ

Παλαιό ημερολόγιο και "Παλαιοημερολογίτες": κατανόησις παρανοήσεων

Μια πολύ σημαντική ομιλία, με τον Αρχιμανδρίτη του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας της Νέας Ερυθραίας της Ιεράς Μητροπόλεως μας π. Αθανάσιο Ντέτσικα, στην Βίλα Κώστα, την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου

04Οκτ

Με μουσική γαλλικής κομψότητας και αργεντίνικου tango ολοκληρώθηκαν τα "Μενάνδρεια 2019"

Άνεμο από την πόλη του Παρισιού και το Αργεντίνικο πάθος που βγάζει το Τango από το Βuenos Aires της Αργεντινής, μετέφεραν στην πόλη της Κηφισιάς, η πιανίστρια Μaria Μartinova και ο βιολονίστας Gyril Garac, σε μια μαγική μουσική βραδιά...

03Οκτ

Ξεκίνησαν τα μαθήματα Ζωγραφικής ενηλίκων και το θεατρικό παιχνίδι για τα παιδιά

Ξεκίνησαν τα μαθήματα Ζωγραφικής ενηλίκων και το θεατρικό παιχνίδι για τα παιδιά του Δημοτικού στα πλαίσια των μαθημάτων καλλιτεχνικής παιδείας που διοργανώσει το ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς.