Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς

14Φεβ

Οι τέχνες… ανθίζουν στον Δήμο Κηφισιάς

Οι τέχνες.. ανθίζουν στην Κηφισιά, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με τον πολιτιστικό θεσμό «Άνοιξη Τεχνών». Η έναρξη γίνεται στην Έπαυλη Δροσίνη (Αγ. Θεοδώρων & Δ. Κυριακού, Κηφισιά) την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:00, με την παρουσίαση ελληνικών λαϊκών παραμυθιών από τις «Λαλούδες» της Νέας Ερυθραίας.

07Φεβ

Ο π. Φιλόθεος Φάρος στο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ του Δήμου Κηφισιάς

Το ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ του Δήμου Κηφισιάς, με Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο για την εποπτεία του την Μαρία - Χριστίνα Τσιάμα, είχε την εξαιρετική τιμή και τύχη να φιλοξενήσει, την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, τον Πατήρ ΦΙΛΟΘΕΟ ΦΑΡΟ για μία διάλεξη με τίτλο «Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ».

04Φεβ

ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΙΑΛΕΞΗΣ στο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ του ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Ενημερώνουμε ότι αναβάλλεται για προσωπικούς λόγους, η προγραμματισμένη, για τις 7 Φεβρουαρίου, στις 7μμ, διάλεξη της κ. Κάτιας Μαντέλη, Δρ Αρχαιολόγος, Επιμελήτρια της Συλλογής Προϊστορικών Αρχαιοτήτων, Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

01Φεβ

Κοπή πίτας της ΔΕΠΙΣ

Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 το απόγευμα τα μέλη της «Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Κηφισιάς ( ΔΕΠΙΣ) έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην Έπαυλη Δροσίνη πριν από τη διάλεξη «Γνωριμία με το εαυτό μας» που πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία για δεύτερη χρονιά σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση W.I.N. HELLAS

24Ιαν

Εξαιρετική η διάλεξη για τα Ελληνοτουρκικά στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Κηφισιάς

Το ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ του ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ «Νίκος Αντωνόπουλος», με εντεταλμένη για την εποπτεία του Μαρία-Χριστίνα Τσιάμα, Δημοτική Σύμβουλος, φιλοξένησε την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 μια εξαιρετική διάλεξη με τίτλο «ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ»