Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΩΝ 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2017 

13Ιουλ

Χοροί και Μουσικές του Κόσμου

Το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», πραγματοποίησε την τελευταία αθλητική εκδήλωση για την περίοδο 2016-2017, την Δευτέρα 10 Ιουλίου, στο κατάμεστο από κόσμο «Αίθριο» του Δημαρχείου Κηφισιάς.

11Ιουλ

Έναρξη Φεστιβάλ Κηφισιάς με τη συναυλία του Χρήστου Νικολόπουλου

Το Φεστιβάλ Κηφισιάς 2017 δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο παρά με την πολύ επιτυχημένη συναυλία του αγαπημένου μουσικοσυνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου, μια μουσική παράσταση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 6 Ιουλίου στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς!!!

28Ιουν

Εαρινές Μελωδίες στην Κηφισιά

Με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες Δευτέρα 26 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Κοκκιναρά στο Κεφαλάρι,  από τον  Σύλλογο «Οι Φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς», υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων «ΕΑΡΙΝΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ VI».

27Ιουν

Παράδοση στον Δήμο Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος, καθώς και  το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς διοργάνωσαν για άλλη μία χρονιά με εξαιρετική επιτυχία,

 την καθιερωμένη πολιτιστική εκδήλωση «Σεργιάνι στην Παράδοση»,..