Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

21Ιουν

Συναυλία της Αλεξάνδρας Γκράβας

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 9μμ στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης), η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στην ενίσχυση των ευκαιριών ώστε τα παιδιά των νησιών να έρθουν σε επαφή με την κλασική μουσική και με την εκμάθηση μουσικών οργάνων.

20Ιουν

21ο Σεργιάνι στην Παράδοση 24/6

Το 21ο Σεργιάνι στην Παράδοση του Δήμου Κηφισιάς, το οποίο διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, στις 20:30, στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

15Ιουν

Επιτυχείς οι Διαδημοτικοί Αγώνες Κολύμβησης στο Δήμο Κηφισιάς

Οι 100 αθλητές και αθλήτριες από τους Δήμους Φιλοθέης - Ψυχικού,  Νέου Ηρακλείου, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου και του ενιαίου Δήμου Κηφισιάς που συμμετείχαν στους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης  2017...

15Ιουν

Η Αθλητούπολη του Δήμου μας

Το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, διεξήχθη στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο η ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ. Πρόκειται για εκδήλωση του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ» όπου πραγματοποιούνται οι αθλητικές επιδείξεις όλων των Παιδικών Αθλητικών Προγραμμάτων του.

09Ιουν

Ημερίδα με θέμα ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Κηφισιάς και το Ινστιτούτο Κοινωνικής Δυναμικής στις 9 Ιουνίου, ημερίδα με θέμα Ψυχοκοινωνικοί κίνδυνοι στην εργασία . Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς...

07Ιουν

29α Χορωδιακά Δήμου Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού χαιρετίζουν τα 29α Χορωδιακά του Δήμου μας, τα οποία θα λάβουν χώρα το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 και ώρα: 20:30, στο Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).