Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς

13Ιουλ

Φεστιβάλ Κηφισιάς 2018

Την Παρασκευή 13 Ιουλίου και ώρα 20:30 στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια πολιτική συζήτηση για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις με τη συμμετοχή επιφανών προσωπικοτήτων. Με το πέρας της εκδήλωσης ακολουθεί μουσικό πρόγραμμα με τη βιολοντσελίστα Σεντέφ Ερτσετίν και την πιανίστα Μαρία Παπαπετροπούλου, με τίτλο «Η Μουσική μπορεί το Μαζί» με μουσικά ακούσματα και από τις δύο πλευρές του Αιγαίου. (Είσοδος ελεύθερη)

13Ιουλ

Μία μαγευτική βραδιά Όπερας

Ένα εκπληκτικό «Γκαλά Όπερας» παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Κηφισιάς στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς την Πέμπτη 12 Ιουλίου. 

11Ιουλ

Μια βραδιά κλασικής μουσικής

Συναυλία κλασικής μουσικής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Ιουλίου στην Αίθουσα του Δημαρχείου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» στο πλαίσιο του θεσμού Φεστιβάλ Κηφισιάς

11Ιουλ

Χοροί και Μουσικές του Κόσμου 2018

Το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», την Δευτέρα 9 Ιουλίου,  πραγματοποίησε στο «Αίθριο» του Δημαρχείου Κηφισιάς, την εκδήλωση των τελικών επιδείξεων του έτους 2018 των Τμημάτων λάτιν, ευρωπαϊκών, οριένταλ, αργεντίνικου τάγκο και ελληνικών χορών.

10Ιουλ

Το Φεστιβάλ Κηφισιάς συνεχίστηκε τις προηγούμενες ημέρες, προσφέροντας πλήθος εκδηλώσεων στο κοινό της Κηφισιάς

Την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018, οι μικροί μας φίλοι παρακολούθησαν την παιδική θεατρική παράσταση «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες» του Ιούλιου Βερν σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα, ο οποίος είχε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ένα γεμάτο Αίθριο από παιδιά και γονείς που γέλασαν με την ψυχή τους στα αστεία περιστατικά του Πασπαρτού και ταξίδεψαν μαζί του και με τον Φιλέα Φογκ στον κόσμο. Παρευρέθηκε ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Νικήτας Κόκκαλης ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.

05Ιουλ

Θριάμβευσε για ακόμη μία φορά η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κηφισιάς

Θριάμβευσε για ακόμη μία φορά η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς, με τη θεατρική παράσταση «Ξενοδοχείο ο Παράδεισος» του Ζωρζ Φεντώ, σε σκηνοθεσία Κικής Αυγουστάτου. 

03Ιουλ

Φεστιβάλ Κηφισιάς 2018 (5/7-10/7)

Η Κηφισιά τα τελευταία χρόνια έχει διαμορφώσει τον δικό της, ιδιαίτερο πολιτιστικό χαρακτήρα. Μένουμε Κηφισιά στην «μεγάλη κυρία» των Βορείων Προαστίων και απολαμβάνουμε ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις!