Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς

21Σεπ

Πολιτιστικές βραδιές στα «Μενάνδρεια 2018» από 21 έως 27 Σεπτεμβρίου

Το 8ο Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων, πιστό στο ραντεβού του με το κοινό της Κηφισιάς, υποδέχεται το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στο Πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου στη Νέα Κηφισιά τον Χρήστο Δάντη για μια μοναδική συναυλία με ποπ – ροκ ακούσματα.

21Σεπ

Μια εξαιρετική βραδιά μουσικής και ποίησης στην Κηφισιά

Μια βραδιά μουσικής και ποίησης απήλαυσαν οι θεατές που γέμισαν το Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς, την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο των Μενανδρείων 2018 και παρακολούθησαν τη συναυλία «Ο πόνος όλου του κόσμου». 

19Σεπ

Ευγενία Παπαδήμα και Γιάννης Τσιτσελίκης ενθουσίασαν το κοινό των Μενανδρείων

Τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο των Μενανδρείων 2018 παρουσιάστηκε μουσική δωματίου από τη διάσημη πιανίστα Ευγενία Παπαδήμα και τον εξαίρετο βιολοντσελίστα Γιάννη Τσιτσελίκη.

18Σεπ

Όμορφες βραδιές στα Μενάνδρεια 2018

Στην Πλατεία Αδαμών συνεχίστηκαν τα φετινά Μενάνδρεια 2018. Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου το συγκρότημα Rebeletiko σε μια φθινοπωρινή βραδιά παρουσίασε γνήσια ρεμπέτικα τραγούδια...

17Σεπ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Δήμο Κηφισιάς λόγω αγώνα δρόμου (23/9/2018)

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί ο τρίτος αγώνας «UNDER ARMOUR RUN KIFISSIA CITY CHALLENGE» ο οποίος τελείται σε συνεργασία του Δήμου Κηφισιάς με το κατάστημα αθλητικών ειδών UNDER ARMOUR υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας και την συμβολή της Τροχαίας Κηφισιάς, με τις διαδρομές είκοσι, δέκα, πέντε και ενός χιλιομέτρων, στην Κηφισιά και στην Νέα Ερυθραία.

14Σεπ

Τρέχουμε για καλό σκοπό στην Κηφισιά την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 14 Σεπτεμβρίου 2018, στο Δημαρχείο Κηφισιάς η Συνέντευξη Τύπου για τους Αγώνες Δρόμου τεσσάρων διαδρομών (1χλμ, 5χλμ, 10χλμ, Ημιμαραθώνιος), με την επωνυμία ‘UA RUN KIFISIA CITY CHALLENGE’.

13Σεπ

Συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα δρόμου “UA RUN CITY CHALLENGE” στην Κηφισιά

Ο Δήμος Κηφισιάς και η Under Armour και σας προσκαλούν στη συνέντευξη Τύπου για τον 3ο Αγώνα Δρόμου “UA RUN CITY CHALLENGE” στην Κηφισιά, παρουσία όλων των Χορηγών και Εκπροσώπων Αθλητών που συμβάλουν στη διοργάνωση.