Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς

20Σεπ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα δρόμου στον Δήμο Κηφισιάς (22/9)

Σύμφωνα με την αριθ. απόφαση (17720) του Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, για την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου, με την επωνυμία «UNDER ARMOUR RUN KIFISSIA CHALLENGE», την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, θα γίνει προσωρινή και πλήρη διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά τις ώρες από 07:30 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ. στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους της περιοχής του Δήμου Κηφισιάς ως εξής:

19Σεπ

Ιδιαίτερη μουσική βραδιά χάρισε στους θεατές η Κρίστυ Καθαρίου

Κάτω από το φεγγάρι που έλουζε τον ουρανό της Κηφισιάς, σε μια μοναδική μουσική βραδιά, με ‘’Μελωδίες Θερινής Νυκτός’’ ,που μόνο η εκπληκτική υψίφωνος Κρίστυ Καθαρίου, μπορεί να χαρίσει, με την καταπληκτική κρυστάλλινη φωνή της, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, όσοι βρέθηκαν την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, στο κατάμεστο από κόσμο, Αίθριο του Δημαρχείου της Κηφισιάς.

17Σεπ

Εργασίες βελτίωσης- ανακαίνισης εγκαταστάσεων του «Ζηρίνειου» Σταδίου

Ο Δήμος Κηφισιάς και το ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» προχώρησαν σε μια σειρά εργασιών, οι οποίες ήταν άκρως απαραίτητες για τη λειτουργικότητα και αισθητική στο Δημοτικό γήπεδο του Δήμου μας.

17Σεπ

Οι νέοι της Κηφισιάς ζωγραφίζουν…

Με παιδικές φωνές, παιδικά χαμόγελα, παιδικά έργα, ζωγραφικής χρώματα, γέμισε η αίθουσα «Δήμαρχου Βασ. Γκατσόπουλου» του δημαρχείου Κηφισιάς το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των εγκαινίων της ετήσιας έκθεσης του εργαστηρίου ζωγραφικής παιδιών και εφήβων.

Παιδιά και έφηβοι της Κηφισιάς, στην ειδικά διαμορφωμένη για την έκθεση ζωγραφικής αίθουσα εκθέτουν τη δημιουργική τους εργασία με δικά τους έργα ζωγραφικής, δημιουργίες κολάζ, κούκλες, σκίτσα, χειροτεχνίες υπό την επίβλεψη της έμπειρης ζωγράφου και εκπαιδευτικού τέχνης Φρόσως Μαλέα.

17Σεπ

Στην Κηφισιά τρέχουμε για καλό σκοπό (22/9)

Στο Αμφιθέατρο του Δημόσιου ΙΕΚ (ΟΑΕΔ) του Δήμου Κηφισιάς, την Τετάρτη 11/9/2019 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Συνέντευξης Τύπου για τους Αγώνες Δρόμου σε άσφαλτο με την επωνυμία ‘UA RUN KIFISIA CITY CHALLENGE’.

17Σεπ

Μουσική λαϊκή βραδιά, κάτω από το φεγγάρι, στις Αδάμες

’Kάτω από το Φεγγάρι’’ την νέα επιτυχία της Μαρίας Σουλτάτου μαζί με τον Μιχάλη Δημητριάδη είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν σε μια φθινοπωρινή βραδιά στην πλατεία Αδαμών του Δήμου Κηφισιάς το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου.

10Σεπ

Μια ανεπανάληπτη βραδιά με την Έλενα Παπαρίζου στην Κηφισιά

Αποθεώθηκε το βράδυ του Σαββάτου η Έλενα Παπαρίζου στη συναυλία που έδωσε στο κατάμεστο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς. Η pop τραγουδίστρια χάρισε μια υπέροχη συναυλία με αγαπημένες της επιτυχίες και νέα τραγούδια.

Ο κόσμος έγινε ένα με τον αγαπημένη τραγουδίστρια και δεν σταμάτησε να τραγουδά μαζί της και να την χειροκροτά σε κάθε τραγούδι της!!