Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς

17Μάιος

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά για τον μεγάλο συνθέτη Απόστολο Καλδάρα

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Κηφισιάς τη Δευτέρα 14 Μαΐου ένωσαν τις φωνές τους ο Μιχάλης Δημητριάδης και η εξαμελής ορχήστρα του Σπύρου Πατρά.

Συνδιοργανωτές ήταν το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς και το Καλλιτεχνικό & Πολιτιστικό Σωματείο Κηφισιάς «Απόλλων Μουσηγέτης».

14Μάιος

Μια πόλη, μα ποια πόλη... στην Άνοιξη Τεχνών

Το αίθριο της Έπαυλης Δροσίνη πλημμύρισε παιδικές φωνές το Σάββατο 12 Μαΐου το απόγευμα. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Άνοιξης Τεχνών παρουσιάστηκε η παιδική θεατρική παράσταση Μια πόλη, μα ποια πόλη. 

14Μάιος

ΚΗΦΙΣΟΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ 2018

Το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς σας προσκαλεί σε μία μοναδική εμπειρία δράσης και διασκέδασης την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος», από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00.

11Μάιος

Εκδήλωση Απονομής Βραβείων του Διαγωνισμού Ζωγραφικής

Την 7η  Μαΐου 2018 στο Δημαρχείο Κηφισιάς, το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Καλλικρατικού Δήμου μας «Δημήτριος Βικέλας», διοργάνωσε Εκδήλωση Απονομής Βραβείων του Διαγωνισμού Ζωγραφικής για τα παιδιά της ΣΤ΄ Τάξης Δημοτικών Σχολείων

10Μάιος

«Νύχτωσε χωρίς Φεγγάρι»

Ο Πρόεδρος Αχιλλέας Κουρέπης, το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, η Πρόεδρος Ολυμπία Μπισκίνη & το Δ.Σ. του  Καλλιτεχνικού & Πολιτιστικού Σωματείου Κηφισιάς «Απόλλων Μουσηγέτης» διοργανώνουν τη Δευτέρα 14  Μαΐου 2018 και ώρα: 20:00 

09Μάιος

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Σαββατολουσμένη μου» της Ευρυδίκης Σιγαλού

Με την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Σαββατολουσμένη μου» της Ευρυδίκης Σιγαλού, το Σάββατο 5 Μαΐου, ξεκίνησε η πρώτη εκδήλωση του θεσμού Άνοιξη Τεχνών (λογοτεχνία, ποίηση, εικαστικά), στον χώρο της ιστορικής Έπαυλης Δροσίνη.

08Μάιος

Έκθεση Φωτογραφίας «Αναζητώντας»

Στο πλαίσιο της Άνοιξης Τεχνών φιλοξενήθηκε στο Δημαρχείο Κηφισιάς και στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» η έκθεση φωτογραφίας από το Τμήμα Φωτογραφίας του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας»