Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΩΝ 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2017 

17Οκτ

Βραδιά Jazz

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Τροβαδούροι Κηφισιάς» διοργανώνει βραδιά JAZZ, τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 και ώρα: 19:00 στην Αίθουσα Δημαρχείου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» (Διονύσου & Μυρσίνης), με ομιλητή τον Φίλιππο Χίου και με τη συμμετοχή καταξιωμένων μουσικών.

02Οκτ

Κύκλοι διαλέξεων Ελεύθερου Πανεπιστημίου «ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ» στον Δήμο Κηφισιάς

Το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Κηφισιάς, ξεκινά το Πρόγραμμα των μαθημάτων και των διαλέξεών του, για το πρώτο τρίμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017 -2018, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017. Τα μαθήματα του τριμήνου θα συνεχιστούν μέχρι την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017.  

27Σεπ

Με επιτυχία ο «Αρχοντοχωριάτης» στο Αίθριο Κηφισιάς

Η κλασική κωμωδία του Μολιέρου «Ο Αρχοντοχωριάτης», παρουσιάστηκε με τρομερά μεγάλη επιτυχία στο κατάμεστο από κόσμο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς, από την ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα του Δήμου μας το βράδυ της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου.

26Σεπ

Εξαιρετική η θεατρική παράσταση «Η Ανατομία μιας παράστασης»

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου παρουσιάστηκε στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων των Μεναδρείων, η ξεκαρδιστική ιστορία «Η Ανατομία μιας παράστασης», ένα έργο βασισμένο στην κωμωδία «play on» του Rick Abbot.

22Σεπ

Μια ξεχωριστή συναυλία σε λαϊκά και παραδοσιακά μονοπάτια στα Αλώνια

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Μπάσκετ στα Αλώνια, ο Χρήστος Παπαδόπουλος έδωσε στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων των Μενανδρείων, μια ξεχωριστή συναυλία σε λαϊκά και παραδοσιακά μονοπάτια προηγούμενων δεκαετιών αλλά και σύγχρονων γνωστών τραγουδιών.