Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς

16Νοε

Οι διαλέξεις του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Κηφισιάς

Με πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες ξεκίνησε το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου στο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ του Δήμου Κηφισιάς, οι οποίες προκάλεσαν την ενεργό συμμετοχή του κόσμου με πλήθος ερωτημάτων όπως η ομιλία του Νίκου Κυριαζή, Καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Πανεπιστημίου Πειραιώς

15Νοε

4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Δήμου Κηφισιάς

Το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς διοργανώνει  για 4η χρονιά το Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Δήμου Κηφισιάς. Ένας ξεχωριστός θεσμός που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, στην Αίθουσα του Δημαρχείου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά), με ώρα έναρξης προβολών 17:30.

07Νοε

Με απόλυτη επιτυχία η 1η ομαδική έκθεση από το Τμήμα Ζωγραφικής Ενηλίκων του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ. Βικέλας»

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η 1η ομαδική έκθεση από το Τμήμα Ζωγραφικής Ενηλίκων του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς, σε διδασκαλία της κ. Εύης Νικολάκη.

06Νοε

"Τελικά επικοινωνούμε;" μια ενδιαφέρουσα ομιλία στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Κηφισιάς

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου η πρώτη ομιλία του κύκλου «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ» στο πλαίσιο των διαλέξεων του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ του Δήμου ΚηφισιάςΜε μεγάλη επιτυχία έγινε την Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου η πρώτη ομιλία του κύκλου «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ» στο πλαίσιο των διαλέξεων του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ του Δήμου Κηφισιάς

25Οκτ

Γυναίκες Ηπειρώτισσες

Στις 19 Οκτωβρίου στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος παρουσιάστηκε ένα οδοιπορικό ιστορικής μνήμης στις Γυναίκες Ηπειρώτισσες «Ξαφνιάσματα της φύσης». Τιμή και δόξα σ’ αυτές τις γυναίκες που έγραψαν το πολυύμνητο Έπος του 1940. 

17Οκτ

Tαξίδι στην καρδιά των παραμυθιών(11/11)

Το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς και η ομάδα παραμυθίας, οι Λαλούδες της Ν.Ερυθραίας, σας προσκαλούν σε ένα μαγικό ταξίδι στην καρδιά των παραμυθιών.