ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ-Δευτέρα 14/3 Διαδικτυακή Συνοικιακή Συνέλευση Κάτω Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς δίνει φωνή και στις 14 συνοικίες του, μέσω των Διαδικτυακών Συνοικιακών Συνελεύσεων. Οι πολίτες της περιοχής Μορτερό Νέας Ερυθραίας πήραν το λόγο την Πέμπτη 3/3/2022 και κατέθεσαν προτάσεις, απόψεις και θέματα που απασχολούν την περιοχή τους.

Η συνέλευση ξεκίνησε με σύντομη τοποθέτηση του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου  ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα έργα που έχουν γίνει στην περιοχή, καθώς και στον  προγραμματισμό έργων που είναι στη φάση της ωρίμανσης  όπως το μεγάλο αντιπλημμυρικό του «ρέματος Κοντοχρήστου», στο Μορτερό Νέας Ερυθραίας.

Ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Δημοκρατίας Νικήτας Κόκκαλης συντόνισε τη συζήτηση, δίνοντας το λόγο στους πολίτες για  ερωτήσεις και τοποθετήσεις. Ικανοποίηση εξέφρασαν οι παρευρισκόμενοι για τις αποκαταστάσεις των πεζοδρομίων επί των οδών Αγίων Σαράντα, Τατοΐου, και Εθνικής Αντιστάσεως.  Οι Αντιδήμαρχοι Νέας Ερυθραίας και Τεχνικής Υπηρεσίας Μιχάλης Καυγαλάκης και Αλέξιος Μακρής, αντίστοιχα απάντησαν στα θέματα που έθεσαν οι πολίτες.

          Η συνέλευση ανέδειξε για μια ακόμα φορά τη  σημασία της συμμετοχής και της συνεργασίας για καλύτερες γειτονιές στον Δήμο μας.

Στη συνέλευση συμμετείχαν επίσης ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής Βαγγέλης Αυλήτης και η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Σεβδαλή. Η συμμετοχή των κατοίκων στη συνέλευση ήταν ικανοποιητική και αναμένεται να αυξάνεται από συνέλευση σε συνέλευση με την ενημέρωση των πολιτών και την εξοικείωση τους με την εφαρμογή.

Η επόμενη προγραμματισμένη Διαδικτυακή Συνοικιακή Συνέλευση είναι για τη συνοικία της Κάτω Κηφισιάς, τη Δευτέρα 14/3 και ώρα 19.00 μέσω της εφαρμογής https://sinelefseis.kifissia.gr/ (Αριθμός δωματίου webex 23641035799) ή https://dimoskifisias.my.webex.com/join/topiki_dimokratia

Ο Δήμος Κηφισιάς καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στη Διαδικτυακή Συνέλευση προκειμένου να εντοπιστούν τα προβλήματα της γειτονιάς, να δρομολογηθεί η επίλυση των μικρών και καθημερινών τεχνικών θεμάτων αλλά και να συγκεντρωθούν προτάσεις των πολιτών που θα μπορούσαν να ενταχθούν στον Συμμετοχικό Προϋπολογισμό.