ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (3/10)

Η Κυριακή 3 Οκτωβρίου από τις 11 το πρωί έως τις 7 τις  απόγευμα, είναι αφιερωμένη στη δράση και τη διάδραση για ευεξία και ευζωία, στο ξενοδοχείο Domotel Kastri (Ελ. Βενιζέλου και Ρωμυλίας, Νέα Ερυθραία).

          Την ημέρα θετικής ενέργειας και άσκησης «REVIVAL» στον Δήμο Κηφισιάς, διοργανώνει το site για τη σύγχρονη γυναίκα-μητέρα, 4moms.gr και τελεί υπό την αιγίδα και με την υποστήριξη του Δήμου μας και του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας».

Οι δράσεις της εκδήλωσης προσφέρονται δωρεάν στους δημότες μας, λόγω της οικονομικής  στήριξης του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας».  Προσκαλούμε τους δημότες να συμμετέχουν ενεργά στο REVIVAL που στοχεύει στη ενδυνάμωση του σώματος καθώς και στη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν προγράμματα  σωματικής  άσκησης (pilates, fast Fithess, ορθοσωμία, δυναμική γυμναστική, χορός και έκφραση)  από τους Αντώνη Φραγκάκη, Ξένια Χαλκιά, Νίκη Πετρουλάκη κ.α., καθώς και  σεμινάρια ενημερωτικά και βιωματικά με θέματα  όπως η υγιεινή διατροφή, η ψυχολογία της ομορφιά κ.α. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η δράση  cooking workshop όπου μικροί και μεγάλοι θα μάθουν να δημιουργούν απολαυστικά σνακ ευ ζην.

Στο Kids Corner τα μεγαλύτερα παιδιά θα παίξουν και θα διασκεδάσουν με την ομάδα του Κωστή Σταματόπουλου και του Edutainment Center. Ομαδικά παιχνίδια που στοχεύουν στο να προκαλούν το μυαλό και το σώμα ώστε να ανακαλύψουμε και να δοκιμάσουμε τις πολλές δεξιότητές που διαθέτουμε.

Τα μικρότερα παιδιά θα συμμετέχουν σε δράση της  We4All  με στόχο να καταλάβουν τι συμβαίνει στον πλανήτη και πως μπορούν να ζουν πιο βιώσιμα. Η We4All έχει φυτέψει μέχρι σήμερα πάνω από 50000 δένδρα και ασχολείται με την περιβαλλοντική εκπαίδευση των παιδιών προσχολικής ηλικίας.

Επώνυμες εταιρείες  θα βρίσκονται στον χώρο για να μοιραστούν συμβουλές περιποίησης προσώπου, σώματος και  μαλλιών (FREZYDERM , Bergmann Kord, κα. ).

Θα λειτουργήσει και eco market με τη συμμετοχή των: Aladastra, Anna Kitsiou, Basileia, Chrysomelo, Efi Kazi Creations, Euthalia Natural Cosmetic Values, Maria Bartzoka, Simply Green, Xanashop καθώς και χώρος όπου μπορούμε να δοκιμάσουμε φρέσκα φρούτα, βιολογικά προϊόντα και είδη delicatessen.

Η ημέρα θετικής ενέργειας και άσκησης έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Στόχος είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ενός αναπνευστήρα CiPAP για τη μονάδα νεογνών του Νοσοκομείου Xανίων.