ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ Η Α.Ε. ΚΗΦΙΣΙΑΣ / ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΖΗΡΙΝΕΙΟ

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Κηφισιάς, τον προπονητή, το άξιο Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον Βασίλη Γαντζούλα και τους φιλάθλους, για τη φετινή πορεία της ομάδας που την φέρνει όλο και πιο κοντά στο όνειρο της ανόδου στη Super League 2.

Η ομάδα της Κηφισιάς με μεθοδική δουλειά επιτυγχάνει τη μια νίκη μετά την άλλη  πλησιάζοντας στη δικαίωση.

ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΖΗΡΙΝΕΙΟ

Ο Δήμος Κηφισιάς συνεργάζεται στενά με τη Διοίκηση της ομάδας με στόχο την αναβάθμιση αθλητικών χώρων του  Δημοτικού Σταδίου  Κηφισιάς «Ι.Ζηρίνης».

Ήδη έχει ολοκληρωθεί η δημοπράτηση και έχει γίνει η  κατακύρωση του έργου «Αντικατάσταση χλοοτάπητα του Ζηρινείου Σταδίου Κηφισιάς» σε εργολάβο (εκτιμωμένη αξία  403.225,81 ευρώ πλέον του ΦΠΑ).  Μετά από 30 χρόνια θα αφαιρεθεί ο υφιστάμενος χλοοτάπητας και θα τοποθετηθεί νέος φυσικός, με ταχύτερη δυνατότητα ανάπλασης και μεγαλύτερη αντοχή. Επίσης εάν προκύψει μετά τις εκσκαφές ανάγκη για νέο έργο κατασκευής αποστραγγιστικού δικτύου θα δρομολογηθεί άμεσα.

Στα  έργα που προγραμματίζονται είναι και η τοποθέτηση καθισμάτων στις κερκίδες. Στην περίπτωση που η ομάδα της Κηφισιάς ανέβει κατηγορία θα προωθηθούν και εργασίες δημιουργίας σκεπαστής εξέδρας φιλάθλων.